Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Το τηλεφώνημα Μητσοτάκη στον διάδοχο του Μενέντεζ. Το παρασκήνιο των επαφών που οδηγούν σε νέο «τείχος» στη Γερουσία για την Τουρκία

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-1
Caption

Το τηλεφώνημα Μητσοτάκη στον διάδοχο του Μενέντεζ. Το παρασκήνιο των επαφών που οδηγούν σε νέο «τείχος» στη Γερουσία για την Τουρκία -«πάγος» στις αμερικανοτουρκικές αχέσεις. Η κατάρριψη του drone μήνυμα από τις ΗΠΑ στην Αγκυρα. Εξοπλιστικά διλήμματα για την Αθήνα μετά τις φρεγάτες.

Ο/ η δήμαρχός μου θα ήθελα να... Μιλούν για τις πόλεις τους και απευθύνονται στους αυριανούς τοπικούς άρχοντες, τι προτείνουν και τι προσδοκούν 27 πρόσωπα από όλη την Ελλάδα που μιλούν στην «Κ». Τα «κλειδιά» του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών και ο πήχυς για Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. 

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-2

Μπορεί ένας 82χρονος να (ξανα) γίνει πρόεδρος; Γράφουν στην «Κ» για το θέμα που βρίσκεται στο επίκεντρο της προεκλογικής συζήτησης στις ΗΠΑ, οι Στέφανος Μάνος, Αθηνά Κακούρη και Παναγής Βουρλούμης. Οι τοποθετήσεις τους ξαφνιάζουν…

«Πουλούσα εργασίες σε φοιτητές για 10 ευρώ τη σελίδα…». Μιλούν στην «Κ» νέοι επιστήμονες που εργάστηκαν κάποτε στη «μαύρη αγορά» της πανεπιστημιακής απάτης. Ηθελαν μάλιστα να ξέρουν και τι βαθμό πήρε το προϊόν τους…• Ο νόμος που θα ξεκλειδώνει την ίδρυση ιδιωτικών ΑΕΙ.

«Να τραβήξουμε κόκκινη γραμμή για τον Μπελέρη». Ο γιος του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, Πέτρος, στέλνει μέσω της «Κ» μήνυμα για τον κρατούμενο πατέρα του μιλώντας για τη στάση του Ράμα.

Σε έξι περιοχές τα πρώτα υπεράκτια αιολικά πάρκα – τα μεγαλύτερα στην Κρήτη.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-3

Σαντιάγο Καλατράβα: Από το δείπνο στο σπίτι της Ειρήνης Παπά στη Ρώμη στην Αθήνα του 2004, και οι ιστορίες για το στοιχειωμένο στέγαστρο του ΟΑΚΑ.

Οι Ελληνες που έστησαν το μουσείο των Πυραμίδων.  

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-4

«Ο κόουτς ήταν αυστηρός αλλά ντόμπρος, έφερε νέα εποχή στην προπονητική του μπάσκετ». Ο Λευτέρης Σούμποτιτς μιλάει, από την μακρινή Μογγολία όπου εργάζεται, στην «Κ» για τον δάσκαλο και φίλο του Γιάννη Ιωαννίδη.

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «Γαστρονόμος», «Κ»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT