Every second counts – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Every second counts – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο σύμπαν των ρολογιών λίγοι μηχανισμοί εμπνέουν τόσο μεγάλο σεβασμό όσο ο χρονογράφος. Κι αυτό γιατί είναι ένα τεχνολογικά προηγμένο εργαλείο μέτρησης του χρόνου που παντρεύει την τέχνη της ωρολογοποιίας με τη λειτουργικότητα ενός χρονομέτρου.

Οι χρονογράφοι δεν είναι απλά ρολόγια. Είναι όργανα ακριβείας, τα οποία συνδυάζουν την κομψότητα με την πρακτικότητα. Οι μηχανισμοί τους είναι περίπλοκα συστήματα γραναζιών, μοχλών και τροχών που συλλαμβάνουν, μετρούν και καταγράφουν χρονικά διαστήματα στα σπορ, στην αεροπορία αλλά και σε δραστηριότητες της καθημερινής ζωής. Στο αφιέρωμα που ακολουθεί σας παρουσιάζουμε μερικούς από τους πιο αξιόλογους χρονογράφους του 2023 που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στην αγορά: GRAND SEIKO Tentagraph, GIRARD-PERREGAUX Laurea to Absolute Chronograph 8Tech, HUBLOT Mykonos & Santorini Limited Editions, PANERAI Luminor Chrono Carbotech Luna Rossa, ZENITH Chronomaster Original Black Tricolor Dial, BAUME & MERCIER Riviera Chronograph. Είναι όλοι μοναδικοί στο είδος τους, είτε λόγω της τεχνολογικής τους υπεροχής είτε λόγω της ιστορικής ή της συλλεκτικής τους αξίας.

Στο περιοδικό «Hours» που κυκλοφορεί την Κυριακή 19 Νοεμβρίου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT