Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Airbnb έως 60 ημέρες τον χρόνο. Οι προτάσεις για όρια στην τουριστική ανάπτυξη και στη δόμηση στο νέο ειδικό χωροταξικό. Η «Κ» παρουσιάζει τη μελέτη για τον νέο πανελλαδικό χάρτη

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-1

Airbnb έως 60 ημέρες τον χρόνο. Οι προτάσεις για όρια στην τουριστική ανάπτυξη και στη δόμηση στο νέο ειδικό χωροταξικό. Η «Κ» παρουσιάζει τη μελέτη για τον νέο πανελλαδικό χάρτη. Προτείνεται επίσης η υπό όρους εκμετάλλευση ακατοίκητων νησιών. 

Πόρισμα (και) για κατάργηση δικαστηρίων. Η «Κ» παρουσιάζει όλο το πλέγμα μέτρων που εισηγείται η Παγκόσμια Τράπεζα με ριζικές αλλαγές και άμεσο στόχο την «ευέλικτη» και ταχεία απονομή Δικαιοσύνης.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-2

Το χρονικό της δημοσιογραφικής σύμπραξης New York Times και Καθημερινής που άνοιξε ένα παράθυρο ενημέρωσης της Ελλάδας προς τον κόσμο. Η εκδήλωση για τα 25 χρόνια αυτής της συνεργασίας για την αγγλόφωνη έκδοση της «Κ».

O φάκελος με τους αρχηγούς των χούλιγκαν και οι διασυνδέσεις με το οργανωμένο έγκλημα και ομάδες εξτρεμιστικής δράσης. Οι αναφορές των Αρχών που κατατέθηκαν στον Αρειο Πάγο.

Ντοκουμέντα για την τραγική κατάληξη της ελληνικής αποστολής στη Λιβύη: Οι μαρτυρίες συγγενών θυμάτων, η ΕΔΕ του ΓΕΕΘΑ, το κινεζικό βαν, τα κενά στην προετοιμασία. Συγκλονιστικές φωτογραφίες.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-3

Η μεγάλη φυγή νοσηλευτών από το ΕΣΥ. Εργαζόμενοι μιλούν στην «Κ» για το «γιατί και πώς» και για τις εναλλακτικές επιλογές τους εντός και εκτός Ελλάδος.

Βήμα βήμα η γραφειοκρατική οδύσσεια μεταβίβασης ακινήτου, οι στρεβλώσεις και οι παρατυπίες  δεκαετιών που έφερε στο φως η ψηφιοποίηση.

Ναυμαχία στη στεριά για τις ιχθυοκαλλιέργειες. Ο (ενδεικτικός) διχασμός της κοινωνίας του Αστακού, τα αντίπαλα στρατόπεδα, οι δουλειές, οι αλιείς και το περιβάλλον. Τι λένε οι ειδικοί.

Γονείς μιλούν γιατί πηγαίνουν σε «σχολές γονέων» ώστε να γίνουν καλύτεροι γονείς για το καλό των παιδιών τους…

«Στο δικό μας ΑΕΙ δεν θα φοβάσαι να μιλήσεις». Ο αμερικανικός «εμφύλιος» και η πρωτοβουλία Ελληνα καθηγητή με τη συνδρομή χορηγών για ίδρυση πανεπιστημίου όπου θ’ ακούγονται και οι φωνές των «ακυρωμένων» της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-4

Τέσσερις ρεμπέτισσες (Μαρίκα Παπαγκίκα, Σωτηρία Μπέλλου, Μαρίκα Νίνου, Σεβάς Χανούμ) στο σανίδι. Σπουδαίες φωνές, τολμηρές γυναίκες, «ξαναζούν» στο θέατρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT