Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-1

Νύχτες χωρίς περιπολίες. Μόλις 28 περιπολικά στις βραδινές βάρδιες στην Αττική. Γιατί «κόλλησε» το σχέδιο για αποδέσμευση 1.500 αστυνομικών από τη φύλαξη προσώπων. To σχέδιο Οικονόμου για αναδιάρθρωση των υπηρεσιών

Γιατί μας λείπουν 400.000 εργαζόμενοι. Ειδικοί περιγράφουν 15 λόγους που οδηγούν σε μια ανισορροπία προσφοράς και ζήτησης στην ελληνική αγορά εργασίας. 

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-2

Ο γρίφος της εισαγωγής στα μη κρατικά ΑΕΙ. Ολες τις πλευρές του σχεδίου για την ίδρυση και τη λειτουργία μη κρατικών, μη κερδοσκοπικών πανεπιστημιακών ιδρυμάτων αναλύει η «Κ», με τη συνδρομή και πέντε πανεπιστημιακών, που κρίνουν τις εξαγγελίες της κυβέρνησης. 

Σκέψεις για νέο Μαξίμου στην Αμαλίας. Τα σχέδια για μετακόμιση στο Μέγαρο Μποδοσάκη, που έχει νοικιάσει η Βουλή για δώδεκα χρόνια

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-3

Πρόστιμα 39 εκατ.για αυθαιρεσίες σε παραλίες. Το «κίνημα της πετσέτας» φαίνεται ότι κινητοποίησε τις Αρχές να προβούν σε ελέγχους για αυθαιρεσίες στον αιγιαλό. Ο χάρτης με τις μεγαλύτερες καταπατήσεις.

Επέτειος των Αγώνων με ανοιχτό ΟΑΚΑ. Το πόρισμα του ΤΕΕ για το στέγαστρο. Η Γιάννα Αγγελοπούλου μιλάει για την εικοστή επέτειο από το 2004.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-4

Θα βάζατε τη ροζ σημαία στο μουσείο σας; Εκπρόσωποι πολιτιστικών ιδρυμάτων απαντούν στην «Κ» για το έργο που αποκαθηλώθηκε από το προξενείο στη Νέα Υόρκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT