Κ Επιχειρείν 2024: Οι ελληνικές επιχειρήσεις στο νέο περιβάλλον αλλεπάλληλων προκλήσεων – Αυτή την Κυριακή 21/1 με την «Καθημερινή»

Κ Επιχειρείν 2024: Οι ελληνικές επιχειρήσεις στο νέο περιβάλλον αλλεπάλληλων προκλήσεων – Αυτή την Κυριακή 21/1 με την «Καθημερινή»

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή» αναζητήστε την ειδική ετήσια έκδοση, «Κ Επιχειρείν».  Η ελληνική οικονομία έχει εισέλθει σε έναν ενάρετο κύκλο και αναγνωρίζεται διεθνώς ως success story. Έχει γίνει πρότυπο ανάκαμψης και ανάπτυξης όπως και υποδειγματικής πολιτικής σταθερότητας. Αλλά υπαρκτά είναι και τα ρίσκα. 

Το περιβάλλον μέσα στο οποίο καλούνται να λειτουργήσουν οι ελληνικές επιχειρήσεις χαρακτηρίζεται πλέον από διαρκείς εξωγενείς αβεβαιότητες. Εμπεριέχει όμως και ευκαιρίες. 

Σ’ αυτό το νέο περιβάλλον ξεκινά τη διαδρομή του το νέο έτος την πορεία του οποίου επιχειρεί να σκιαγραφήσει η ειδική ετήσια έκδοση της Καθημερινής, «Κ Επιχειρείν». 

Στις 300 σελίδες της το δημοσιογραφικό επιτελείο χαρτογραφεί προκλήσεις, ευκαιρίες, επιτεύγματα και θέσεις Ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών, θεσμικών παραγόντων, κορυφαίων στελεχών διεθνών οίκων αξιολόγησης και επενδυτικής τραπεζικής αναφορικά με την επόμενη μέρα για την ελληνική οικονομία αλλά και τις διεθνείς τάσεις: ο εντεινόμενος παγκόσμιος ανταγωνισμός, οι γεωπολιτικές εξελίξεις, η οικονομική ανάπτυξη χωρίς αποκλεισμούς και η ανάδυση της τεχνητής νοημοσύνης το μακροοικονομικό περιβάλλον, η κλιματική αλλαγή, οι πανδημίες, ο πληθωρισμός και οι διαταραχές της εφοδιαστικής αλυσίδας, τα μεγάλα έργα στην Ελλάδα, η ακμάζουσα φαρμακοβιομηχανία, οι δυναμικές της βιομηχανίες, η καλπάζουσα αγορά ακινήτων, η ολική επαναφορά των ελληνικών τραπεζών είναι μερικές μόνο από τις ενότητες που περιλαμβάνει η ειδική ετήσια έκδοση της Καθημερινής. 

Κ Επιχειρείν 2024, κυκλοφορεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT