Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-1

Αποκλειστική συνέντευξη Ερντογάν στην Καθημερινή της Κυριακής. Ο Τούρκος πρόεδρος μιλάει για το θέμα των θαλάσσιων πάρκων, τις δυνατότητες επίλυσης της διαφοράς για την υφαλοκρηπίδα, τη σχέση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη συνεργασία με την Ελλάδα στο θέμα της μετανάστευσης. Τι λέει για τη σχέση του με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ.

Ο Ράμα απαντά για την «απρόσκλητη επίσκεψη» στην Αθήνα. Γιατί ο Αλβανός πρωθυπουργός επέμενε να μιλήσει στο Γαλάτσι, ένα χρόνο πριν από τις αλβανικές εκλογές, αλλά μόλις ένα μήνα πριν από τις ευρωεκλογές, όπου είναι υποψήφιος ο Φρέντης Μπελέρης; 

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-2

Η Ράφα κλονίζει τον άξονα των ΗΠΑ με το Ισραήλ. Γιατί ο Νετανιάχου αγνοεί την «κίτρινη κάρτα» του Μπάιντεν. Τι αντανάκλαση έχει ο πόλεμος της Γάζας στις αμερικανικές εκλογές.

Τα άσφαιρα πυρά της UNESCO για τη Μονή της Χώρας. Ποιες ενέργειες έχει κάνει ο διεθνής οργανισμός για την Αγιά Σοφιά και τη Μονή της Χώρας και γιατί έχουν πέσει στο κενό. 

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-3

Βεντέτα για τους επιζώντες της Greek Mafia. Την αλυσίδα των επιθέσεων μεταξύ των δύο ομάδων που έχουν απομείνει ενεργές, μετά τις αλλεπάλληλες δολοφονίες των «αρχηγών», έχει φωτίσει η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.: δύο βόμβες, δύο συλλήψεις και μια (αναίμακτη) επίθεση με καλάσνικοφ.

Η πυραμίδα που εξαπάτησε (και) χιλιάδες Ελληνες. Η κατάρρευση της ηλεκτρονικής εφαρμογής που υποσχόταν κέρδη μέσω αγοράς και πώλησης περισσότερων των 250 κρυπτονομισμάτων

Το τελευταίο μυθιστόρημα του Πολ Οστερ. Η «Κ» δημοσιεύει ένα απόσπασμα από το κύκνειο άσμα του μεγάλου Αμερικανού συγγραφέα, λίγο πριν από την έκδοσή του στα ελληνικά. 

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-4

Τι μας λέει το Scrabble για τη γλώσσα των νέων. Το δημοφιλές επιτραπέζιο παιχνίδι γλώσσας λανσάρει μια πιο εύκολη έκδοση με στόχο να γίνει ελκυστικό και για τη νέα γενιά. Τι σημαίνει άραγε αυτό για τον πλούτο της γλώσσας των παιδιών;

Ψηφιακά Γυμνάσια για τα μικρά νησιά. Το σχέδιο για ζωντανά (και δωρεάν) φροντιστηριακά μαθήματαν, αλλά και υβριδικά Γυμνάσια, με εξ αποστάσεως διδασκαλία στους μαθητές δυσπρόσιτων περιοχών

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT