Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Τα «εισερχόμενα» της μαφίας. Ενας «θησαυρός» δεδομένων στα χέρια των ελληνικών αρχών

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-1

  • Τα «εισερχόμενα» της μαφίας. Ενας «θησαυρός» δεδομένων στα χέρια των ελληνικών αρχών. Οι επικοινωνίες που «δένουν» 12 υποθέσεις ναρκωτικών, διαφθοράς και οργανωμένου εγκλήματος. Το «πακέτο» με χιλιάδες αρχεία ήχου και εκατομμύρια γραπτά μηνύματα και η ανοιχτή γραμμή με την Europol η οποία τροφοδότησε την πληροφόρηση.
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-2
  • Κινδυνεύει η συμφωνία των Πρεσπών; Τι επιδιώκει το εθνικιστικό VMRO και γιατί η νέα ηγεσία της Βόρειας Μακεδονίας δείχνει να αψηφά την Ευρώπη; Αφιέρωμα με ρεπορτάζ και αναλύσεις.
  • «Πάντως, εγώ είμαι λαϊκός αριστερός». Ενα πορτρέτο του Στέφανου Κασσελάκη ο οποίος πιστεύει ότι ήρθε για να καλύψει έλλειμμα ηγετικότητας. «Ψευδές ότι είμαι αυθόρμητος, αληθές ότι δεν κωλώνω» λέει, προειδοποιώντας τους αντιπάλους του ότι δεν θα τα παρατήσει και να μην τον υποτιμήσουν γιατί «θα ξαφνιαστούν άσχημα».
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-3
  • Το σχέδιο των Ενόπλων Δυνάμεων για να εφοδιαστούν, αρχικώς, οι ειδικές δυνάμεις με «drones στα σακίδιά τους». Οι συζητήσεις με τις ΗΠΑ για την προμήθεια τηλεκατευθυνόμενων πυρομαχικών.
  • Καύσιμα: Γιατί οι τιμές τους είναι από τις υψηλότερες στην Ε.Ε. πριν και μετά τους φόρους. Η έρευνα που ξεκίνησε το 2022 για την ανεπαρκή λειτουργία της αγοράς αλλά τα συμπεράσματά της δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί. 
  • Γίνε και συ πρωταθλητής για να γίνεις ακόμα πιο εύκολα φοιτητής. Η πριμοδότηση με μόρια στις πανελλαδικές για υποψηφίους με διακρίσεις στο τραμπολίνο, στο γκολφ, στο τσιρλίντιγκ, στο μπιλιάρδο, στην αγωνιστική αλιεία, στο μπιτς βόλεϊ, και σε δεκάδες άλλα – αθλήματα.
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-4
  • Σκηνοθετώντας «Αντιγόνη» στις φυλακές. Η σκηνοθέτις Αικατερίνη Παπαγεωργίου μιλάει για το Θεατρικό Εργαστήριο στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού και τη συνεργασία της με τους 26 κρατούμενους-ηθοποιούς του θιάσου.
  • Πόσο έχει διεισδύσει ο «μαγικός« αλγόριθμος του TikTok στην Ελλάδα. Αποκαλυπτική έρευνα για τις συνήθειες των 3,5 εκατ. χρηστών στη χώρα μας, τις ώρες που αφιερώνουν στην πλατφόρμα παιδιά και μεγάλοι και τα «συμπτώματα» εθισμού. Η μάχη που δίνεται στις ΗΠΑ.
  • Οι παραλίες γεμίζουν και η μάχη της ξαπλώστρας άρχισε με ήδη 600 καταγγελίες πανελλαδικά. Οι νέοι όροι που ισχύουν φέτος για την εκμετάλλευση των ακτών και τα δικαιώματα των λουομένων.
  • Μετά τα χωράφια και τις στέγες τα φωτοβολταϊκά στήνονται τώρα και σε λίμνες. Τα ανά την Ελλάδα  επενδυτικά σχέδια, οι ενστάσεις τοπικών φορέων και η ορνιθοπανίδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT