Αντιμέτωποι με την ακραία ζέστη – Στο περιοδικό «Κ» την Κυριακή 9/6 με την «Καθημερινή»

Αντιμέτωποι με την ακραία ζέστη – Στο περιοδικό «Κ» την Κυριακή 9/6 με την «Καθημερινή»

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έρχονται ζέστες: ο Αμερικανός ερευνητής δημοσιογράφος Τζεφ Γκούντελ, συγγραφέας του μπεστ σέλερ Καύσωνας, απαντάει στις ερωτήσεις μας: μας τελειώνει ο χρόνος; Θα γίνει η Αθήνα πόλη-φάντασμα; Τι θα σημαίνει για την κλιματική κρίση μια πιθανή εκλογή Τραμπ;

Η αποκατάσταση του σπιτιού όπου έζησε ο Κ.Π. Καβάφης μάς οδήγησε σε ένα ταξίδι μνήμης στο άλλοτε κοσμοπολίτικο κέντρο της Αιγύπτου, αλλά και σε μια γνωριμία με το δύσκολο παρόν της πόλης.

Έξι νέοι Γάλλοι περιγράφουν γιατί εγκαταστάθηκαν μόνιμα στην Αθήνα, πώς τους φαίνεται η ζωή στην πρωτεύουσα, τι τους κάνει εντύπωση στις συνήθειες των Ελλήνων.

Ο Ολλανδός Πολ Μπέργκεν έχει φωτογραφίσει τους μεγαλύτερους σταρ της μουσικής βιομηχανίας της δεκαετίας του 2000 και μας αφηγείται ιστορίες από συναυλίες και καμαρίνια, λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του λευκώματός του.

Την ώρα που θα μπορούσαν να βρίσκονται σε κάποιο πάρτι, δεκάδες νεαροί Αθηναίοι επιλέγουν να κάνουν αναρρίχηση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου. Περάσαμε ένα απόγευμα μαζί τους.

Μη χάσετε το νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί την Κυριακή 9 Ιουνίου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT