Στο καλοκαιρινό HOURS οι χρονογράφοι μας καταγράφουν νέα ρεκόρ – Σήμερα με την «Καθημερινή της Κυριακής»

Στο καλοκαιρινό HOURS οι χρονογράφοι μας καταγράφουν νέα ρεκόρ – Σήμερα με την «Καθημερινή της Κυριακής»

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ανανεωμένο Hours έρχεται με ολόφρεσκο, νέο σχεδιασμό και με μια ολοκαίνουργια δομή: Πλούσια αρθρογραφία, ευρύτερη θεματολογία και πολλές συζητήσεις με σημαντικά πρόσωπα της ωρολογοποιίας. Και, καθώς είναι το πρώτο τεύχος μετά την πρόσφατη μεγάλη έκθεση της Γενεύης, είναι γεμάτο με καινούργια μοντέλα, κυρίως καλοκαιρινά και άλλα ρολόγια περιπέτειας που θα μας συνοδεύσουν στις θερινές μας αποδράσεις.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ – Οι Ολυμπιακοί Αγώνες πλησιάζουν και το Hours κάνει μια αναδρομή στην εξέλιξη της τεχνολογίας που δίνει μια νέα αίσθηση της έννοιας του χρόνου στα ρεκόρ κορυφαίων αθλητών.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ RATTRAPANTE – Ένα εξαιρετικά σύνθετο complication που εξυπηρετούσε τη χρονομέτρηση αγώνων στις αρχές του περασμένου αιώνα. Σήμερα προσδίδει prestige σε όποια ωρολογοποιία καταφέρνει να το κατασκευάσει.

FABRIZIO BUONAMASA – O δημιουργικός διευθυντής ρολογιών του οίκου Bulgari μας μυεί στο «προπονητικό» του πλάνο και στη φιλοσοφία της επιδίωξης όλο και καλύτερων επιδόσεων και εξηγεί πώς έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ λεπτότερου μηχανικού ρολογιού στον κόσμο.

Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟΪ – Το Pelagos FXD Chrono “Cycling Edition” σχεδιάστηκε με τη συνεργασία της ποδηλατικής ομάδας την οποία χορηγεί η Tudor, με βασικό του χαρακτηριστικότο ελάχιστο βάρος.

ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ 2024 – Μπλε του πάγου, πράσινο της ελιάς, χάλκινο της Ανατολής: όλο και περισσότερες ωρολογοποιίες επιλέγουν τις ήπιες αυτές αποχρώσεις για τα μοντέλα τους, χαρίζοντάς μας μια πιο γήινη και προσιτή παλέτα για τις εμφανίσεις μας.

O ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ – Ρολόγια με ένδειξη δεύτερης ζώνης ώρας: Κομψά, κοσμοπολίτικα και πρακτικά, αναδεικνύουν τα πιο αξέχαστα ταξίδια μας.

Στο περιοδικό HOURS που κυκλοφορεί σήμερα με την «Καθημερινή της Κυριακής».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT