World Time – Στο περιοδικό «Hours» σήμερα με την «Καθημερινή της Κυριακής»

World Time – Στο περιοδικό «Hours» σήμερα με την «Καθημερινή της Κυριακής»

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ολοκαίνουργιο PatekPhilippe World Time Date είναι ένα από τα κορυφαία ρολόγια της χρονιάς. Ας το χρησιμοποιήσουμε ως μια αφορμή για να θυμηθούμε πόσο cool είναι τα ρολόγια που λένε ταυτόχρονα την ώρα σε διαφορετικά μέρη του κόσμου.

Τα GMT, τα Dual-Timers, τα World timers, κομψά, κοσμοπολίτικα και πρακτικά, όλα τους ένας πρακτικός σύντροφος για τα πιο μακρινά μας ταξίδια. Απ’ όλα τα complications που θαυμάζουμε στα μηχανικά ρολόγια, αυτό που χρησιμοποιούμε πιο συχνά είναι η δεύτερη ζώνη ώρας, όταν ταξιδεύουμε στο εξωτερικό αλλά θέλουμε να έχουμε επαφή και με το τι συμβαίνει πίσω στο σπίτι.

Το αρχετυπικό ρολόι του κοσμοπολίτη ταξιδευτή είναι, βέβαια, το Rolex Oyster Perpetual GMT-Master II. Από τις φετινές δημιουργίες, ξεχωρίζουμε και τα δύο σπορ μοντέλα της Grand Seiko, με τα υπέροχα ιαπωνικά μοτίβα του καντράν: Το κατακόκκινο ηλιοβασίλεμα του Shinshu και το αυτοκρατορικό λευκό του “Tokyo Lion”. Στα ρολόγια τύπου World Time, το εξωτερικό δακτυλίδι του καντράν ενεργοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού και πηδά διαδοχικά τις ζώνες ώρας μέχρι να φτάσουμε στην επιθυμητή -ή απλά περιστρέφεται όπως ένας δείκτης 24 ωρών στα ρολόγια GMT.

Στο περιοδικό «Hours» που κυκλοφορεί σήμερα με την «Καθημερινή της Κυριακής».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT