Θα έχουμε πάντα τη Λισαβόνα – Στο περιοδικό «Κ» την Κυριακή 30/6 με την «Καθημερινή»

Θα έχουμε πάντα τη Λισαβόνα – Στο περιοδικό «Κ» την Κυριακή 30/6 με την «Καθημερινή»

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είκοσι χρόνια μετά την κατάκτηση του Euro, θυμόμαστε τις στιγμές εκείνες συζητώντας με τρεις από τους πρωταγωνιστές του, με δημοσιογράφους από το εξωτερικό, με φιλάθλους που βρέθηκαν στη Λισαβόνα για να ζήσουν από κοντά το ελληνικό θαύμα.

Το όνειρο της υποκριτικής είναι ακόμη ολοζώντανο στη χώρα μας, παρά τις απαιτητικές σπουδές και την κακή επαγγελματική αποκατάσταση. Γιατί; Τι είναι αυτό που γοητεύει τα νέα παιδιά; 

Μιλήσαμε με τον διάσημο φωτογράφο Σαμ Γιουκίλις που σπάει τον αλγόριθμο του Instagram με τον πιο απρόσμενο τρόπο: αναδεικνύοντας τις πλέον ανθρώπινες στιγμές από κάθε μήκος και πλάτος της Γης.

Ένα νέο ντοκιμαντέρ καταγράφει την καθημερινότητα, την ψυχική δύναμη και το αυθόρμητο χιούμορ της Γαλλοκαναδής «βασίλισσας της κορώνας», μετά τη διάγνωσή της με σύνδρομο δύσκαμπτου ανθρώπου, και δίνει την αφορμή για να σταθούμε στο «παγκόσμιο πολιτιστικό φαινόμενο Σελίν Ντιόν».

Ο Γάλλος καλλιτέχνης Νικολά Ουμπές, μόνιμος κάτοικος Παγκρατίου, αποκαλύπτει μέσα από τα σκίτσα του τις λεπτομέρειες μιας πόλης που ξεχνάμε να κοιτάξουμε.

Μη χάσετε το νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί την Κυριακή 30 Ιουνίου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT