Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Σε βέρτιγκο Μακρόν και Μπάιντεν. Φόβοι για αντισυστημικό «μπλακ άουτ» σε Γαλλία και ΗΠΑ με  Τραμπ και Λεπέν να τρομάζουν τη Δύση

2' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-1

– Σε βέρτιγκο Μακρόν και Μπάιντεν. Φόβοι για αντισυστημικό «μπλακ άουτ» σε Γαλλία και ΗΠΑ με  Τραμπ και Λεπέν να τρομάζουν τη Δύση. Τα 90 λεπτά της τηλεμαχίας Μπάιντεν-Τραμπ που προκάλεσαν σοκ στην Ουάσιγκτον λόγω της εικόνας του νυν προέδρου, και ο πυρετός στο Παρίσι από το ενδεχόμενο ανόδου του κόμματος Λεπέν στην εξουσία. Πασκάλ Μπρικνέρ στην «Κ»: Η Γαλλία παρακμάζει εδώ και 30 χρόνια. Φάκελος της «Κ» με ρεπορτάζ και αναλύσεις.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-2

– Συνοικέσια στο ΠΑΣΟΚ και λασπομαχίες στον ΣΥΡΙΖΑ για την τιμή της κεντροαριστεράς. Η φθινοπωρινή κάλπη με τη διαφαινόμενη μάχη Ανδρουλάκη-Δούκα, το σχέδιο Κασσελάκη για «αμεσοδημοκρατική» εκκαθάριση του κόμματος, και η αναμονή του «Ινστιτούτου» Τσίπρα.

– Γαλάζια καφενεία εναντίον wine bar στη Νέα Δημοκρατία. Ανασχηματισμός στην Πειραιώς και στους γενικούς γραμματείς υπουργείων και η μετάφραση των μηνυμάτων μετά την φορτισμένη συνεδρίαση της Κ.Ο.

– Βραχυκυκλώματα σε τρία μέτωπα για την Αθήνα. Ο διάλογος με την Τουρκία και οι ισχυρές δονήσεις στις σχέσεις με Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία. Τι σχεδιάζει η ελληνική πλευρά για να υπερβεί τους σκοπέλους.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-3

– «Αδέσποτοι» δήμοι και ηρωικοί εθελοντές. Μια χαρτογράφηση της «Κ» στα δημοτικά καταφύγια ανά την Ελλάδα, που αναδεικνύει το πρόβλημα με τα τέσσερα εκατομμύρια ζώα- σκύλοι και γάτες- των δρόμων.Τα κενά των ΟΤΑ, ο «στα χαρτιά» νόμος και ο αγώνας των ιδιωτών.

– Παλιές χίμαιρες και νέες αλλεργίες για τον Μ. Καραγάτση. Η διαμάχη περί σεξισμού του συγγραφέα και η σύγχρονη κριτική κλασικών λογοτεχνικών έργων. Ν΄αλλάξουμε τον τρόπο που τα διαβάζουμε; Παρεμβάσεις συγγραφέων στην «Κ».  

– Και δεύτερο ναυάγιο στον βυθό των Αντικυθήρων. Η αποκάλυψη από τις έρευνες της Ελβετικής Αρχαιολογικής Σχολής με τους επικεφαλής των ερευνών να δηλώνουν στην «Κ» ενθουσιασμένοι από τα ευρήματα.

– Ενας φόνος-θρίλερ στην Κρήτη με θύμα Σκωτσέζα που είχε εγκατασταθεί στο νησί, «βγαίνει από το συρτάρι» 15 χρόνια μετά, με τα νέα στοιχεία ιδιωτικής έρευνας.

– «Μάνα βγαίνεις ευρωβουλευτής μου είπε το βράδυ των εκλογών ο γιος μου». Η Τούλα (Γαλάτεια και Γαλάτω) Αλεξανδράκη μιλάει στην «Κ» για την πρώτη της αναγνωριστική επίσκεψη στις Βρυξέλλες, τον αγώνα της στην κτηνοτροφία και στο κρεοπωλείο της Αλεξανδρούπολης και μιλά για τους φίλους- πελάτες «που ερχόντουσαν για κιμά, αλλά ντρεπόμουν να τους πω να με ψηφίσουν».

– Ερχονται αλλαγές στα εποχικά επιδόματα για να μην λειτουργούν ως αντικίνητρα για την εύρεση (δηλωμένης) εργασίας, κυρίως στον κλάδο του τουρισμού.

– Τα μυστικά της θαλαμηγού «Περσεφόνη», η πυρκαγιά στην Υδρα και η φυγή των κροίσων Καζάκων- μισθωτών του σκάφους. 

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-4

– «Δεν είναι εύκολο να παράγεις στη μεθόριο». Η Λουκία Σαράντη, πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος στο «Γεύμα» με την «Κ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT