«Πάμε Πανεπιστήμιο 2024» – Την Κυριακή 7/7 με την «Καθημερινή»

«Πάμε Πανεπιστήμιο 2024» – Την Κυριακή 7/7 με την «Καθημερινή»

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ποιες είναι οι προοπτικές της σχολής της Ψυχολογίας; Ποια μεταπτυχιακά μπορώ να κάνω μετά τους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς; Ποια είναι τα χαμηλόβαθμα τμήματα που ανοίγουν πόρτες στο μέλλον;

Αυτή την Κυριακή, η Καθημερινή σάς προσφέρει το «Πάμε Πανεπιστήμιο 2024». Μια ειδική έκδοση της «Οrientum-Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας», της μεγαλύτερης εταιρείας επαγγελματικού προσανατολισμού.

Περιλαμβάνοντας ενδεικτικές επιλογές τμημάτων ανά επιστημονικό πεδίο, παρουσιάζει όσες σχολές έχουν υψηλή ζήτηση, αλλά και τις έξυπνες χαμηλόβαθμες επιλογές που πρέπει να γνωρίζει κάθε υποψήφια ή υποψήφιος. Ένα ουσιαστικό εργαλείο για κάθε νέο ή νέα που βρίσκεται λίγο πριν το κατώφλι της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, το οποίο στοχεύει στο να τους βοηθήσει σε μία από τις πιο καίριες αποφάσεις τους για το αύριο.

Μια τεκμηριωμένη έκδοση με την υπογραφή της «Οrientum-Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας», που ενδιαφέρει τόσο τον μελλοντικό φοιτητή ή φοιτήτρια, όσο και τους γονείς τους, έτσι ώστε να διαμορφώσουν μια εμπεριστατωμένη και συνολική εικόνα.

«Πάμε Πανεπιστήμιο 2024». Μια ειδική και χρήσιμη έκδοση, αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT