Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Ανοίγουν οι αμαρτωλοί φάκελοι της Μυκόνου. Το νήμα που συνδέει δολοφονίες. ξυλοδαρμούς και εκβιασμούς

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-1

Ανοίγουν οι αμαρτωλοί φάκελοι της Μυκόνου. Το νήμα που συνδέει δολοφονίες. ξυλοδαρμούς και εκβιασμούς. Στο επίκεντρο επανεκκίνησης ερευνών-μετά την δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό- άτομα ύποπτα για συμμετοχή στη μαφία-λερναία ύδρα του νησιού.

Η κρίσιμη μάχη της Γαλλίας: Μεταξύ Λεπέν και ακυβερνησίας και σε συνθήκες πόλωσης διεξάγεται  ο δεύτερος γύρος των βουλευτικών εκλογών με τα μάτια όλης της Ευρώπης να βλέπουν στο Παρίσι. Ρεπορτάζ και αναλύσεις στην «Κ».

Η επίθεση των δύο πρώην πρωθυπουργών, οι χαμηλοί τόνοι του Μαξίμου και οι επόμενες κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-2

Και ιδιώτες στην είσπραξη οφειλών ΕΦΚΑ καθώς οι ληξιπρόθεσμες οφειλές στον ασφαλιστικό φορέα προσεγγίζουν τα 48 δισ. ευρώ.

Χαμηλή βλάστηση, ειδικά στην Αττική, ο νέος εφιάλτης για εκδήλωση πυρκαγιών ενώ ο αριθμός διπλοκαμένων και τριπλοκαμένων εκτάσεων έχει εκτιναχθεί. Τα drones είναι στρατηγικός σύμμαχος για την έγκαιρη κατάσβεση. Ξενάγηση της «Κ» στη βάση Μαρκοπούλου.

Ενας λόρδος που λέγεται Βύρων. Μιλάει στην «Κ» ο απόγονος και κληρονόμος του τίτλου του κορυφαίου φιλέλληνα, Ρόμπιν Μπάιρον, 13ος λόρδος Μπάιρον. «Ηταν πάντα με το μέρος των αουτσάιντερ» λέει για τον ποιητή πρόγονό του.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-3

Ο θριαμβευτής Στάρμερ, ο βαριά ηττημένος Σούνακ και τα «απόνερα» του Brexit. Τι θα αλλάξει στη Βρετανία με την κυβέρνηση Εργατικών. Η Βικτόρια Χίσλοπ γράφει στην «Κ» για το κύμα της οργής.

«Υπάρχει λύση, χάρις στην Κάμαλα», λένε πολλοί στο Δημοκρατικό κόμμα μετά το σεισμικό για τον πρόεδρο ντιμπέιτ. Οι προτροπές προς τον Μπάιντεν, τα σενάρια και οι δημοσκοπήσεις για τους «μνηστήρες» με αντίπαλο τον Τραμπ.

«Οχι άλλη δόμηση στη Σαντορίνη». Ο δήμαρχος του νησιού εκπέμπει SOS, ζητεί να μην χτιστούν άλλα καταλύματα και περιγράφει την ασφυξία των καλοκαιρινών μηνών.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-4

Δουλεύουν «σεζόν» για τις βουτιές τους. «Πώς αλλιώς θα κάναμε διακοπές με τέτοια ακρίβεια;» λένε στην «Κ» νέοι που πηγαίνουν σε νησιά και παραθαλάσσια θέρετρα για να εργασθούν χωρίς να στερηθούν τις χαρές του ελληνικού καλοκαιριού.

Η πρώτη συγκομιδή εξωτικών φρούτων στην Ελλάδα από νέες καλλιέργειες που αντέχουν στις συνθήκες της κλιματικής αλλαγής. Μιλάμε για μάνγκο, λίτσι, μακαντάμια αλλά και ανόνα τσεριμόγια.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-5

Τα μέτρα προστασίας κάτω από τον καυτό ήλιο απαραίτητα όσο ποτέ. Οι συμβουλές των γιατρών, η αύξηση των κρουσμάτων μελανώματος και η χρήση τεχνητής νοημοσύνης για διάγνωση και θεραπεία.

Ευαγγέλης (Ευάγγελος) Ζάππας. Ο μεγάλος ευεργέτης που στου Οθωνα τα χρόνια οραματίστηκε, πολύ πριν από τους Κουμπερτέν και Βικέλα, την αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT