«Η Μεγάλη Των Παπιών Μυθολογία» της Disney – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή», ο 1ος τόμος!

«Η Μεγάλη Των Παπιών Μυθολογία» της Disney – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή», ο 1ος τόμος!

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καλοκαίρι και Disney είναι ένα ακαταμάχητο δίδυμο. Όταν μάλιστα ο συνδυασμός αποκτάει και… μυθολογικές διαστάσεις, τότε είναι προορισμένος να γίνει η ιδανική συντροφιά!

Την Κυριακή με την «Καθημερινή» έρχεται «Η Μεγάλη Των Παπιών Μυθολογία». Μέσα από πέντε μοναδικούς τόμους, η Disney παρουσιάζει την αρχαία ελληνική μυθολογία όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. Θεϊκές ιστορίες και μυθικές περιπέτειες, που ζωντανεύουν με πρωταγωνιστές τη Μίνι, τη Νταίζη, τον Γκαστόνε, τον Σκρουτζ και όλους τους άλλους αγαπημένους μας ήρωες!

Στον πρώτο τόμο με τίτλο «Το Χρυσόμαλλο Δέρας», η Διδώ ταξιδεύει από την Τύρο στις ακτές της Αφρικής και το σημείο όπου θα ιδρύσει την Καρχηδόνα, ο Έρωτας φαίνεται να έχει τα… λάθος βέλη, ο Ορφέας και τα ανίψια του διαφωνούν για το πώς πρέπει να χρησιμοποιεί τη λύρα του, ο Ιάσονας φτάνει μέχρι την Κολχίδα αναζητώντας το χρυσόμαλλο δέρας, καθώς και άλλες ιστορίες!

«Η Μεγάλη Των Παπιών Μυθολογία». Την Κυριακή 28/07, ο 1ος τόμος με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT