Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Η ελληνοτουρκική προσέγγιση βοηθάει το Κυπριακό. Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλάει στην «Κ» στην επέτειο των 50 χρόνων από το πραξικόπημα της Χούντας κατα του Μακαρίου και τον Αττίλα

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-1

Η ελληνοτουρκική προσέγγιση βοηθάει το Κυπριακό. Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλάει στην «Κ» στην επέτειο των 50 χρόνων από το πραξικόπημα της Χούντας κατα του Μακαρίου και τον Αττίλα.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-2

Κυπριακό: Στήνεται σκηνικό για πενταμερή. Ο Σεπτέμβριος στην Νέα Υόρκη θα είναι περίοδος κινητικότητας για την άρση του αδιεξόδου των συνομιλιών.

Το καλοκαίρι του ’74, ο Νίκος Δήμου και το «δεν ξεχνώ».

Θα ληφθούν σκληρά μέτρα εάν δεν συνεργαστείτε. Το μήνυμα του υπουργού Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη στο μπρα ντε φερ με τους ιδιώτες γιατρούς.

Λίφτινγκ στο κράτος ετοιμάζει ο Μητσοτάκης. Ευρύς ανασχηματισμός στους γενικούς γραμματείς. Θα ακολουθήσουν αλλαγές στα Διοικητικά Συμβούλια των εποπτευόμενων φορέων.

ΠΑΣΟΚ: Το θερμόμετρο των υποψηφίων κοντεύει να σπάσει. Ανησυχία για μειωμένο ενδιαφέρον του εκλογικού σώματος.

Μαφία και στα ακίνητα του Δημοσίου. Στοιχεία για κύκλωμα που λυμαινόταν ακίνητα του Δημοσίου έχει παραδώσει στις αρμόδιες αρχές η διοίκηση της ΕΤΑΔ.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-3

Ο Σέρλοκ Χολμς και Οργουελ στο Γυμνάσιο. Ο υπουργός παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης μιλάει στην «Κ» για τις αλλαγές στα σχολικά βιβλία.

Aπόβαση Ελλήνων μεταπτυχιακών φοιτητών στη Δανία. Πόλος έλξης η χώρα του Βορρά για αγγλόφωνα μεταπτυχιακά και διδακτορικά, με δέλεαρ εργασία και επιδόματα.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-4

Ψυχωμένοι ακρίτες σε λαβωμένη γη. Οδοιπορικό της «Κ» στην Αλεξανδρούπολη και σε χωριά του Εβρου.

Στο τραπέζι της Ελλάδας η πυρηνική ενέργεια. Κυβέρνηση και μεγάλοι ενεργειακοί όμιλοι παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Να παίζουμε με το σύστημα Βενιζέλου. Ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων Κωνσταντίνος Φίλης μιλάει για τις σχέσεις Ελλάδος-Τουρκίας αλλά και για τα σχέδια του εάν εκλεγεί πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT