Αναλύοντας το φαινόμενο Τέιλορ Σουίφτ – Στο περιοδικό «Κ» την Κυριακή 21/7 με την «Καθημερινή»

Αναλύοντας το φαινόμενο Τέιλορ Σουίφτ – Στο περιοδικό «Κ» την Κυριακή 21/7 με την «Καθημερινή»

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η συγγραφέας Αλεξάνδρα Κ* αναγκάστηκε να δει ζωντανά την Τέιλορ Σουίφτ σε έναν από τους ευρωπαϊκούς σταθμούς του The Eras Tour. Και ενώ δεν το περίμενε, έζησε μια αδιανόητα ωραία εμπειρία.

Βόλτα: Ογδόντα λεπτά μακριά από την Αθήνα, η πρωτεύουσα της Εύβοιας «αναγεννιέται» το καλοκαίρι και μετατρέπεται σε έναν σύντομο και οικονομικό προορισμό για τους κατοίκους της μεγάλης πόλης.

Αθήνα, Πεκίνο, Λονδίνο, Ρίο, Τόκιο και τώρα Παρίσι. Ο Έλληνας πρωταθλητής του πινγκ πονγκ Παναγιώτης Γκιώνης, και γηραιότερος της ελληνικής αποστολής ετοιμάζεται για τους έκτους και (μάλλον) τελευταίους του Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δρ Ρουθ, η ζωή της. Επέζησε του Ολοκαυτώματος, εκπαιδεύτηκε ως ελεύθερη σκοπεύτρια, έκανε τρεις γάμους και δύο παιδιά, δίδαξε σε αμερικανικά πανεπιστήμια, αλλά ο κόσμος θα τη θυμάται ως την πιο ανεπιτήδευτη φωνή της σύγχρονης σεξολογίας.

Αφιέρωμα Υγεία: Τι λένε οι ειδικοί για τη χρήση του αντηλιακού; Είναι σωστό να βάζουμε κάθε μέρα; Τι σημαίνει πραγματικά η έλλειψη σιδήρου και πώς αντιμετωπίζεται; Γιατί το περπάτημα βοηθάει στους πόνους της μέσης;

Μη χάσετε το νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί την Κυριακή 21 Ιουλίου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT