Τι κερδίζουν οι πόλεις από τους Ολυμπιακούς Αγώνες; – Στο περιοδικό «Κ» την Κυριακή 28/7 με την «Καθημερινή»

Τι κερδίζουν οι πόλεις από τους Ολυμπιακούς Αγώνες; – Στο περιοδικό «Κ» την Κυριακή 28/7 με την «Καθημερινή»

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι «οικοδέσποινες» των Ολυμπιακών επωμίζονται υπέρογκα κόστη, προσβλέποντας σε πολλαπλά και μακροχρόνια οφέλη. Ωστόσο, η έκβαση της κάθε διοργάνωσης είναι αβέβαιη, ψαλιδίζοντας ή καταστρέφοντας οποιαδήποτε κληρονομιά.

Πώς είναι να ζει κανείς «παρέα» με τουρίστες στο διπλανό διαμέρισμα; Κωμικοτραγικές ιστορίες από τη ζωή σε μια πολυκατοικία «παραδομένη» στη βραχυχρόνια μίσθωση.

Βόλτα: Ακολουθήσαμε δύο από τις πιο δημοφιλείς γαστρονομικές περιηγήσεις της Αθήνας και περάσαμε μερικές ώρες περπατώντας και τρώγοντας στο κέντρο της πρωτεύουσας με επισκέπτες από το εξωτερικό.

Η δημοσιογράφος Αντριάνα Παρασκευοπούλου μοιράζεται το ημερολόγιό της από την ανασκαφή στο Δεσποτικό των Κυκλάδων, ένα από τα πιο σημαντικά πεδία αρχαιολογικής έρευνας του Αιγαίου.

Γιατί τα ελληνικά σίριαλ των ’90s και των early ’00s βλέπονται ξανά και ξανά, ακόμα και από παιδιά που δεν βλέπουν τηλεόραση; Σεναριογράφοι και ηθοποιοί που διαμόρφωσαν την τηλεοπτική μυθοπλασία εκείνων των χρόνων μιλούν για αυτό το φαινόμενο.

Διαβάστε περισσότερα στο νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί την Κυριακή 28 Ιουλίου με την «Καθημερινή». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT