Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

«Θα μείνει πρόεδρος χωρίς κόμμα». Το σενάριο αυτονόμησης βουλευτών από τον ΣΥΡΙΖΑ και οι παρενέργειες που θα έχει για τους συσχετισμούς στη Βουλή

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-1

«Θα μείνει πρόεδρος χωρίς κόμμα». Το σενάριο αυτονόμησης βουλευτών από τον ΣΥΡΙΖΑ και οι παρενέργειες που θα έχει για τους συσχετισμούς στη Βουλή. Τι συζητούν στο παρασκήνιο οι «87» για τον Στέφανο Κασσελάκη την ώρα που στην κοινοβουλευτική ομάδα που ξεκίνησε με 47 μέλη και έχει μείνει με 34, υπάρχουν βουλευτές που δεν κρύβουν ότι αισθάνονται «εγκλωβισμένοι». 

Ο Ανδρέας και το κόμμα του πέρα από τον μύθο. Ειδικό ένθετο αφιέρωμα της «Κ» για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ και τη «διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη».

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-2

Μέτρα για Airbnb, κρουαζιέρα και πισίνες για την αντιμετώπιση του υπερτουρισμού δρομολογεί η κυβέρνηση, με στόχο τη θεραπεία στρεβλώσεων από τον ολοένα αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών. Θα προβλέπονται και πιο αυστηροί όροι δόμησης στα νησιά.

Οι πληγές του «Daniel» ένα χρόνο μετά. Οδοιπορικό της «Κ» σε Πήλιο και Καρδίτσα. Τι λένε κάτοικοι και φορείς για τις ανοιχτές πληγές από τον περυσινό κατακλυσμό στη Θεσσαλία. «Οποτε βρέχει είμαστε στην τσίτα…».

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-3

Αγκυρα καλεί Κογκρέσο. Πώς οι Τούρκοι προσπαθούν να «ξεκλειδώσουν» την αγορά των F-35 στέλνοντας στις ΗΠΑ μηνύματα για «αποστρατεία» των ρωσικών S-400.

Βιβλιοπωλεία που αντιστέκονται στο ψηφιακό ρεύμα. Μια χαρτογράφηση της «Κ» στα στέκια  φιλαναγνωστών που ανθούν παρά τη στροφή στην ηλεκτρονική αγορά. Τι λένε επαγγελματίες του χώρου που τόλμησαν και δηλώνουν δικαιωμένοι. 

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-4

Βραχυκύκλωμα στην ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης-Κύπρου. Οι λανθασμένοι χειρισμοί, οι υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις και τα τοπικά συμφέροντα για ένα έργο που έχει οικονομικό και γεωπολιτικό διακύβευμα.

«Αυτό είναι το σχέδιό μου για την Αστυπάλαια». Τη δική του εκδοχή για το πρότζεκτ κατασκευής «σύνθετου τουριστικού καταλύματος» στο νησί καταθέτει ο επενδυτής, εφοπλιστής Νικόλας Παπαλιός.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-5

Πιο αναλογικό το νέο επίδομα ανεργίας, αλλάζει και το εποχικό επίδομα». Συνέντευξη της Νίκης Κεραμέως στην «Κ» για τους στόχους και τις αλλαγές στον εργασιακό χάρτη.

Η εξομολόγηση του Στέλιου Ράμφου για τον εκλιπόντα Χρήστο Γιανναρά. Τα φοιτητικά χρόνια στο Παρίσι και η πορεία ενός διαλόγου που παρά τις διαφωνίες δεν διακόπηκε ποτέ. «Οι νεοορθόδοξοι δεν είχαμε πιει μαζί ούτε καφέ», λέει. Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Β΄: Ο Χρήστος Γιανναράς έφερε τη θεολογία μέσα στην κοινωνία.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-6

«Το βίωμα δίνει σάρκα στα τραγούδια». Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος εξιστορεί με συνέντευξη στην «Κ» τη διαδρομή της ζωής του ενόψει της μεγάλης συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο την προσεχή Τετάρτη, όπου κορυφαίοι καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν τραγούδια με στίχους του.

Ο Νικ Κέιβ μιλάει στην «Κ» με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ. «Εχω κάνει λάθη και θα ξανακάνω. Η χαρά και η απώλεια παραδόξως κάθονται δίπλα».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT