Τζεφ Γκόλντμπλουμ, ο νέος βασιλιάς του Ολύμπου – Στο περιοδικό «Κ» την Κυριακή 8/9 με την «Καθημερινή»

Τζεφ Γκόλντμπλουμ, ο νέος βασιλιάς του Ολύμπου – Στο περιοδικό «Κ» την Κυριακή 8/9 με την «Καθημερινή»

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν είμαι απαραιτήτως καλός στα πάντα», απαντά αστειευόμενος ο Τζεφ Γκόλντμπλουμ σε ερώτηση αναγνώστη του Guardian, ο οποίος τον ρωτά αν βρίσκει ενοχλητικό το γεγονός ότι είναι τέλειος σε όλα. «Δεν είμαι παρά ένας ταπεινός μαθητής της ζωής. Δεν τα καταφέρνω καθόλου καλά σε πολλά πράγματα, αλλά φροντίζω να μην τα αφήνω να με επηρεάζουν», συνεχίζει. Είναι λέξεις που εύκολα θα μπορούσαν να είχαν βγει από το στόμα του τελευταίου τηλεοπτικού του ρόλου. Ο 71χρονος Αμερικανός ερμηνεύει στη σειρά KAOS έναν Δία με τρόπο που δεν έχουμε ξαναδεί: καλοξυρισμένος και με άψογη γκρίζα κώμωση, παραδίδει μαθήματα στιλ, κάνοντας την πολυτέλεια να μοιάζει πιο γοητευτική από ποτέ. 

O βασιλιάς των θεών του Ολύμπου είναι ένας ατσαλάκωτος μπον βιβέρ με φλεγματικό χιούμορ, ο οποίος ζει σε μια πολυτελέστατη βίλα εκατοντάδων δωματίων, φοράει μεταξωτές ρόμπες, ρούχα του τένις, άσπρα κοστούμια και πανάκριβα χρυσά κοσμήματα, όσο περιμένει οι θνητοί να του χτίσουν καινούργια μνημεία. Με λίγα λόγια, είναι ό,τι πιο κουλ μπορεί να δει κανείς σήμερα στη μικρή οθόνη – ένα στοιχείο, δηλαδή, που μοιράζεται από κοινού με τον Γκόλντμπλουμ.

Διαβάστε περισσότερα στο νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί στις 8 Σεπτεμβρίου με την «Καθημερινή».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT