Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Ο γαμπρός του Τραμπ και οι μπίζνες στον Αυλώνα. Τα σχέδια Κούσνερ για αγορά εκτάσεων σε ελληνόφωνο χωριό, οι προνομιακές σχέσεις με τον Ράμα και οι διαμάχες των κατοίκων. Με οσμή πολιτικής το κουβάρι που ξετυλίγεται

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-1

Ο γαμπρός του Τραμπ και οι μπίζνες στον Αυλώνα. Τα σχέδια Κούσνερ για αγορά εκτάσεων σε ελληνόφωνο χωριό, οι προνομιακές σχέσεις με τον Ράμα και οι διαμάχες των κατοίκων. Με οσμή πολιτικής το κουβάρι που ξετυλίγεται.

Ωρα της κρίσης στον ΣΥΡΙΖΑ. Το σκηνικό διάλυσης σε τροχιά νέας διάσπασης, η διέξοδος (;) με προσφυγή στις κάλπες και το διογκούμενο κύμα αμφισβήτησης του Στέφανου Κασσελάκη.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-2

Το «μυστήριο» με την τιμή της μεγαβατώρας στη χονδρική αγορά. Από 250 ευρώ την ημέρα εκτοξεύεται έως και 900 ευρώ τη νύχτα. Γιατί;

Τουρκία-το «χαϊδεμένο παιδί» πολλών στις ΗΠΑ, παρά την αντιδυτική της στάση σε κορυφαία ζητήματα. Τα γεωπολιτικά παιχνίδια στην Ανατολική Μεσόγειο, οι φιλοδοξίες του Ερντογάν, οι  εξοπλισμοί και η «ζαριά» με τους BRICS.

«Λίφτινγκ» σε 4.000 σχολικά κτίρια καθώς «δεν μπορεί να έχεις ψηφιακό πίνακα σε μία τάξη και δίπλα να πέφτουν σοβάδες».

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-3

«Ο Ανδρέας είχε πάθος για τη ζωή και την πολιτική». Ο στενός συνεργάτης του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Τηλέμαχος Χυτήρης αφηγείται άγνωστες ιστορίες, συζητήσεις και συναντήσεις με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Παπανδρέου.

«Οποιος καταχράται τη φιλοξενία μας δεν έχει θέση στη χώρα». Ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας Ρόμπερτ Χάμπεκ μιλάει στην «Κ».

Η Κάμαλα Χάρις αντίδοτο στο μίσος του Τραμπ. Συνέντευξη με τον υπουργό Εσωτερικών του Ιλινόι Αλέξη Γιαννούλια.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-4

Η τέχνη φωτίζει το Καστελλόριζο. Νέοι ορίζοντες πολιτισμού μέσα από το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ- αποστολή της «Κ».

«Η δυσοσμία έφυγε αλλά ο φόβος όταν μαζεύονται σύννεφα παραμένει». Οδοιπορικό της «Κ» στον πολύπαθο Βόλο όπου «τα τσιπουράδικά μας θα γεμίσουν πάλι με επισκέπτες».

Οι δίαιτες- εξπρές με την (υπερ) χρήση του φαρμάκου Ozempic, οι συνέπειες στο σώμα από την απότομη απώλεια βάρους και… ο λόγος στους πλαστικούς χειρουργούς.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-5

Γιατί η Aegean επενδύει στην χαμηλού κόστους ισπανική αεροπορική εταιρεία Volotea.

Εκτινάχθηκαν οι αποδοχές των CEO μεγάλων εισηγμένων στο Χ.Α. εταιρειών.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT