Όσα κρύβει το μυαλό μας – Στο περιοδικό «Κ» την Κυριακή 15/9 με την «Καθημερινή»

Όσα κρύβει το μυαλό μας – Στο περιοδικό «Κ» την Κυριακή 15/9 με την «Καθημερινή»

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τι μπορεί να αλλάξει στον τρόπο που σκέφτεστε έπειτα από μια συνεδρία σε ένα κέντρο νευροανάδρασης στο κέντρο της Αθήνας; Τι είναι τα νοοτροπικά συμπληρώματα διατροφής; Τι είναι αυτό που ψάχνει ο Ίλον Μασκ επενδύοντας δισεκατομμύρια; Και γιατί λέγεται ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι το «τελευταίο οχυρό της επιστήμης»;

Η μουσική του Γιώργη Ξυλούρη και του Jim White δεν είναι ούτε φολκ, ούτε τζαζ, ούτε πανκ. Είναι, όπως λένε, «γιδίσια». Ζήσαμε την εμπειρία μιας εκστατικής συναυλίας τους στο Ιδαίο Άντρο, στον Ψηλορείτη, και έπειτα συζητήσαμε μαζί τους.

Η Lady Gaga πρωταγωνιστεί στον νέο Τζόκερ και κάνει χαμό με το ντουέτο της με τον Μπρούνο Μαρς, ενώ ετοιμάζει ένα άλμπουμ «φτιαγμένο από ευτυχία», έχοντας βρει την αληθινή αγάπη. Γιατί, όμως, φαίνεται να έχει χάσει τη σπιρτάδα της;

Τέσσερα ελληνικά αρχιτεκτονικά γραφεία που σχεδίασαν σύγχρονα σχολικά κτίρια μοιράζονται σχέδια και σκέψεις για τις νέες αλλά και διαχρονικές προκλήσεις του σχεδιασμού εκπαιδευτικών χώρων στην Ελλάδα.

Το αγγούρι γνωρίζει μια νέα σοσιαλμιντιακή δημοφιλία και μεταμορφώνεται στα χέρια ευφάνταστων σεφ. Γνωρίζουμε καλύτερα τον δροσιστικό καρπό και φτιάχνουμε με αυτό από σαλάτες και πίκλες μέχρι κρύο ράμεν.

Μη χάσετε το νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου με την «Καθημερινή».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT