Η Τζίλιαν Άντερσον και οι φαντασιώσεις των γυναικών – Στο περιοδικό «Κ» την Κυριακή 22/9 με την «Καθημερινή»

Η Τζίλιαν Άντερσον και οι φαντασιώσεις των γυναικών – Στο περιοδικό «Κ» την Κυριακή 22/9 με την «Καθημερινή»

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ηθοποιός Τζίλιαν Άντερσον συγκέντρωσε ανώνυμες μαρτυρίες γυναικών για τις πιο κρυφές φαντασιώσεις τους και έτσι προέκυψε το βιβλίο «θέλω», το οποίο ανοίγει ένα παράθυρο στον κόσμο της γυναικείας επιθυμίας, αλλά και αρκετές άβολες συζητήσεις. 

Ο καινοτόμος Ελληνοαμερικανός Πίτερ Διαμαντής, ο άνθρωπος πίσω από το X-PRIZE και το Fountain Life, μια από τις πιο επιδραστικές φωνές του σύγχρονου κόσμου, έρχεται στην Αθήνα για να περιγράψει το όραμά του για την μακροζωία και μας δίνει μερικά tips για να πάρουμε τη ζωή μας αλλιώς.

Πώς έγιναν πολυάσχολα ακόμα και τα βρέφη; Κάνουν γιόγκα, κολύμπι και μαθήματα μουσικοκινητικής. Χρειάζεται; Η πόλη είναι πλέον γεμάτη προτάσεις για τη βρεφανάπτυξη και οι γονείς φαίνονται έτοιμοι να τις δοκιμάσουν.

Ο Σύρος παραολυμπιονίκης Ιμπραήμ Αλ Χουσεΐν, μέλος της Παραολυμπιακής Ομάδας Προσφύγων, μόνιμος κάτοικος Αθηνών, μας μίλησε για τη ζωή του, χωρίς να θέλει, όπως λέει, να σκέφτεται τα παλιά.

Οι αφίξεις της σεζόν: φρέσκο street food, γοητευτικές μπάρες, γνωστοί σεφ σε καινούριες περιπέτειες, τάσεις και προτάσεις για νέα στέκια.

Αφιέρωμα Real Estate: Μια καινούρια πόλη χτίζεται δίπλα στη Θεσσαλονίκη / Άδεια σπίτια στην Αθήνα: πρόβλημα και (λίγη) γοητεία / Το επόμενο σπίτι μας: ενοικίαση, αγορά ή κατασκευή; / Ανακαινήσεις: πώς το παλιό γίνεται καινούριο.

Μη χάσετε το νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου με την «Καθημερινή».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT