Τεύχος αυτοκίνητο: Όλα είναι δρόμος – Στο περιοδικό «Κ» την Κυριακή 29/9 με την «Καθημερινή»

Τεύχος αυτοκίνητο: Όλα είναι δρόμος – Στο περιοδικό «Κ» την Κυριακή 29/9 με την «Καθημερινή»

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πώς η σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix Drive to Survive έφερε καινούργιο κοινό στη Φόρμουλα 1, χρησιμοποιώντας ένα μείγμα μηχανοκίνητης δράσης, backstage υλικού και αφήγησης που κλείνει το μάτι στη μυθοπλασία.

Mustang: Ένα από τα πιο δημοφιλή αμερικανικά αυτοκίνητα συμπληρώνει 60 χρόνια στους δρόμους, αποτελώντας ένα λαμπρό παράδειγμα επιτυχίας.

Παλιό σώμα, ηλεκτρική καρδιά: Μπορεί ένα αυτοκίνητο να ξαναγεννηθεί ως ηλεκτρικό; Τι ισχύει σε Ελλάδα και εξωτερικό, πόσο κοστίζει και τι κερδίζει ένας ιδιοκτήτης από τη μετατροπή του σε όχημα μηδενικών ρύπων;

Μια συζήτηση με την Άλεξ Χίρσι, γνωστή ως Supercar Blondie, η οποία κερδίζει εκατομμύρια κάνοντας βόλτες με τα πιο πολυτελεή αυτοκίνητα του κόσμου.  

Ο συλλέκτης Τάκης Φωτεινόπουλος μας ξεναγεί στο γκαράζ του και μοιράζεται μαζί μας ιστορίες από τα αυτοκίνητα που έχει αποκτήσει κυνηγώντας τα σε όλο τον κόσμο.

Τα αυτοκινητάκια Hot Wheels έγιναν φωτογραφικό πρότζεκτ και η χαρά του ερασιτεχνισμού οδήγησε έναν πατέρα να έρθει πιο κοντά με τον γιο του. Ο Ρος Μπερνς από τη Σκωτία μας μίλησε για το ιδιαίτερο χόμπι του.

Οι δρόμοι της Αθήνας έχουν γεμίσει με ηλεκτρικά πατίνια, όμως ανησυχίες για την ασφάλεια των επιβατών, καθώς και η εικόνα παρατημένων, κοινόχρηστων οχημάτων σε διαβάσεις και πεζοδρόμια πυροδοτούν προβληματισμούς.

Μη χάσετε το νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου με την «Καθημερινή».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT