Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Kραυγές και ψίθυροι πίσω από τη ρωγμή στη Ν.Δ. Το χρονικό της αποξένωσης Σαμαρά και Καραμανλή και γιατί οι πρώην πρωθυπουργοί επέστρεψαν το προσκλητήριο των γενεθλίων

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-1

Kραυγές και ψίθυροι πίσω από τη ρωγμή στη Ν.Δ. Το χρονικό της αποξένωσης Σαμαρά και Καραμανλή και γιατί οι πρώην πρωθυπουργοί επέστρεψαν το προσκλητήριο των γενεθλίων. Η «Κ» καταγράφει ένα παρασκήνιο που φαίνεται να είχε αρχίσει από το 2022. 

Η ώρα της κάλπης στο ΠΑΣΟΚ – Ποια είναι τα κλειδιά του πρώτου γύρου. Τι αλλαγές φέρνει στο πολιτικό σκηνικό η επανεκκίνηση του κόμματος και τι περιμένει η Ν.Δ.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-2

Τριάντα ημέρες στην κόλαση. Με τις ΗΠΑ «βραχυκυκλωμένες» λόγω των εκλογών της 5ης Νοεμβρίου, η φωτιά στη Μέση Ανατολή εξαπλώνεται ανεξέλεγκτα. Ανταποκρίσεις στην «Κ» από την ισραηλινή γραμμή κρούσης και από τη Βηρυτό. Οι παρενέργειες, οι πιθανές ανατιμήσεις στα καύσιμα και αναλύσεις ειδικών.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-3

Συνέντευξη Γιώργου Γεραπετρίτη στην «Κ»: Περιμένω τον Φιντάν τον Νοέμβριο στην Αθήνα. Τι λέει ο υπουργός Εξωτερικών για τις επαφές με την Τουρκία, «το πλαίσιο της οριοθέτησης», την ΑΟΖ και την υφαλοκρηπίδα. 

Οι αγέλες των εφήβων και το SOS των καθηγητών. Τα στοιχεία μεγάλης έρευνας για τη βία ανηλίκων με πιο άγρια περιστατικά από ολοένα μικρότερους δράστες και τα κρούσματα στα σχολεία. Αρθρο του ψυχίατρου-παιδοψυχίατρου Αθανάσιου Αλεξανδρίδη: Ο άρχοντας των σφηκών.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-4

Ποια είναι τα 21 βιβλία λογοτεχνίας που μπαίνουν στα σχολεία-όχι ως υποχρεωτική ύλη- από το νηπιαγωγείο έως το λύκειο. Από τα παραμύθια του Αντερσεν και του Αισώπου στον Μικρό Πρίγκιπα. Από Σέρλοκ Χολμς και Τσέχωφ στα Ρόδινα Ακρογιάλια του Παπαδιαμάντη και στον Οργουελ. Εξι συγγραφείς «βαθμολογούν» τις επιλογές.

«Γιατί επενδύουμε στην ελληνική εκπαίδευση». Ο ιδρυτής του ομίλου Inspired Ναντίμ Μ. Νσούλι, μιλάει στην «Κ» για τη συνεργασία με δύο μεγάλα ιδιωτικά σχολεία της χώρας μας και τα επόμενα σχέδια.

Περισσότερα τα έσοδα λιγότεροι οι φόροι το 2025-ελαφρύνσεις 1, 1 δισ. προβλέπει το προσχέδιο του προϋπολογισμού.

Ετσι στήσαμε το «Parthenon Project». Το παρασκήνιο της πρωτοβουλίας, οι πρωταγωνιστές και οι άγνωστες επαφές σε Λονδίνο και Αθήνα για την επιστροφή των Γλυπτών.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT