Η Ντέμι Μουρ ξαναβρήκε τον εαυτό της – Στο περιοδικό «Κ» την Κυριακή 13/10 με την «Καθημερινή»

Η Ντέμι Μουρ ξαναβρήκε τον εαυτό της – Στο περιοδικό «Κ» την Κυριακή 13/10 με την «Καθημερινή»

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνέντευξη Ντέμι Μουρ: Η νέα ταινία, οι θυσίες για την καριέρα της, το βλέμμα των ανδρών που έχει πάψει να την καταπιέζει.

Μια νέα γενιά σχεδιαστών εμφανίζεται στην ελληνική αγορά, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις αμαρτίες του παρελθόντος, τον ανταγωνισμό με το εξωτερικό, αλλά και τις δημιουργικές προκλήσεις του κόσμου της μόδας.

Ένας Έλληνας φοιτητής ταξίδεψε σε μια επαρχία του Νότιου Ουζμπεκιστάν, πέρασε έναν μήνα συμμετέχοντας σε μια αρχαιολογική ανασκαφή, άγγιξε ίχνη από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και μοιράζεται μαζί μας το ημερολόγιό του.

Μια επετειακή έκδοση για τα 70ά γενέθλια του εμβληματικού Μπλεκ μάς ξύπνησε αισθήματα βαθιάς νοσταλγίας. Έχει κοινό σήμερα; Υπάρχουν ακόμη παιδιά που μεγαλώνουν με τις περιπέτειες του ξανθομάλλη ήρωα;

Η Νάντια Μπουλέ συμμετέχει στη διεθνή παραγωγή του μιούζικαλ Chicago και ετοιμάζεται για μια ευρωπαϊκή περιοδεία. Τη συναντήσαμε και κουβεντιάσαμε για την πορεία της ζωής και της καριέρας της.

Μια βόλτα στην Αθήνα σε αναζήτηση της πιο νόστιμης τυρόπιτας. Δοκιμάσαμε και προτείνουμε.

Μη χάσετε το νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου με την «Καθημερινή».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT