Πόσους τουρίστες χωράει η Σαντορίνη; Στο περιοδικό «Κ» την Κυριακή 20/10 με την «Καθημερινή»

Πόσους τουρίστες χωράει η Σαντορίνη; Στο περιοδικό «Κ» την Κυριακή 20/10 με την «Καθημερινή»

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα φθινοπωρινό οδοιπορικό στη Σαντορίνη που μετράει τις πληγές της μετά από μία ακόμα σαρωτική τουριστική σεζόν και φανερώνει όλες τις ομορφιές της σε όσους θυμήθηκαν ότι το ελληνικό καλοκαίρι δεν τελειώνει πια τον Αύγουστο.

Ο Αλ Πατσίνο έγραψε την αυτοβιογραφία του και με αφορμή αυτήν έδωσε μια συνέντευξη (σε δόσεις) συζητώντας για τα πάντα: από το πόσο εύκολο ήταν να «σκοτώσει» στον Νονό μέχρι το πώς γλίτωσε απ’ τον κορωνοϊό ή ποια ταινία του θα ήθελε να δει πρώτη ο γιος του όταν μεγαλώσει.

Λίγο αφότου καταλάγιασε ο θόρυβος γύρω από το όνομά της, που βρέθηκε ψηλά στις λίστες των στοιχηματικών εταιρειών για το φετινό Νόμπελ, η Έρση Σωτηροπούλου μάς υποδέχτηκε στο σπίτι της και συζητήσαμε μαζί της για βραβεία και βιβλία.

Τουβλάκια, φούσκες και πολύχρωμες μπάλες: εσείς πόσες ώρες τη μέρα περνάτε παίζοντας casual games στο κινητό σας; Γιατί είναι τόσο κολλητικά; Και τι προκαλούν στο μυαλό μας;

Μια βραδιά στο Billy Goat! Τι φάγαμε, τι ακούσαμε και τι συζητήσαμε σε μια επίσκεψη στο διάσημο μπεργκεράδικο της ομογένειας στο Σικάγο, που «δεν σερβίρει Ρεπουμπλικάνους».

Μη χάσετε το νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου με την «Καθημερινή».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT