Φεστιβάλ αφήγησης: Αθήνα… μια πόλη παραμύθια!

Φεστιβάλ αφήγησης: Αθήνα… μια πόλη παραμύθια!

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έλληνες και ξένοι αφηγητές μοιράζονται ιστορίες από όλο τον κόσμο στο Φεστιβάλ Αφήγησης που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγ. Γεωργίου Νηλείας «Κένταυρος»

και την Πήλιον Όρος. Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου περιλαμβάνει:

Στις 22/3: • Επιστημονική ημερίδα «Ταξίδι στον κόσμο του λαϊκού παραμυθιού» (Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, 10.30 π.μ.-3.30 μ.μ.) • Αφήγηση παραμυθιών «Παραμύθια με ζώα για παιδιά, άλλα που πετάνε κι άλλα με ουρά!» (Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη», 6 μ.μ., από 5 χρόνων) • Αφήγηση «Για της αγάπης το γινάτι» από την ομάδα «Ιπτάμενο Χαλί» (Χοροθέατρο «Δόρα Στράτου», 7.30 μ.μ., για ενηλίκους και εφήβους από 12 χρόνων).

Στις 23/3: Αφήγηση παραμυθιών «Παραμύθια φτερωτά με κοκόρια και πουλιά» (Χοροθέατρο «Δόρα Στράτου», 11.30 π.μ., από 5 χρόνων) • Αφήγηση παραμυθιών «Μήτε εγώ ήμουν εκεί μήτε εσείς να το πιστέψετε» (Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη», 6 μ.μ., από 5 χρόνων) • Αφήγηση στα Αγγλικά «Here Be Dragons!» από τον Torgrim Mellum Steene (Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα», 7.30 μ.μ., για ενηλίκους και εφήβους από 15 χρόνων). • Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT