Δείτε πρώτοι μια από τις ανοιξιάτικες συνταγές του τεύχους, ιδανική για να συνοδεύσει το ξεφύλλισμα του περιοδικού.
Υλικά
Για τη λεμονόκρεμα
4 αυγά
160 γρ. χυμός λεμονιού
ξύσμα από 1 ακέρωτο λεμόνι
300 γρ. ζάχαρη
250 γρ. βούτυρο, κομμένο σε μικρά κομμάτια – το αφήνουμε για 1 ώρα εκτός ψυγείου, να μαλακώσει
Για τη ζύμη
250 γρ. βούτυρο, κομμένο σε μικρά κομμάτια – το αφήνουμε για 1 ώρα εκτός ψυγείου, να μαλακώσει
2 κάψουλες βανιλίνη
250 γρ. ζάχαρη80 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα στο μούλτι μέχρι να γίνουν σκόνη
300 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Για το πασπάλισμα
50 γρ. φιλέ αμυγδάλου
άφθονη ζάχαρη άχνη, για πασπάλισμα
Διαβάστε όλο το άρθρο στο www.glykesistories.gr