Προδημοσίευση από το τεύχος 39
Για όσους αγαπούν την λέμον πάι, μια ιδιαίτερη πρόταση από τον Βέλγο μετρ της ζαχαροπλαστικής και νέο συνεργάτη μας, Στέφεν Σιβέ.
Υλικά για τη ζύμη σαμπλέ:
110 γρ. βούτυρο αγελάδος
95 γρ. ζάχαρη άχνη
45 γρ. κρόκοι αυγών (από περίπου 2 μεγάλα αυγά)
20 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα στο μούλτι σε σκόνη
150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 γρ. μπέικιν πάουντερ (στη μύτη από 1 κουτ. γλυκού)
Διαβάστε όλο το άρθρο στο www.glykesistories.gr