ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ Μαΐου και μαζί το extra τεύχος με το ετήσιο ευρετήριο των συνταγών
Ανοιξιάτικες πίτες χωρίς φύλλο
– Χυλοί με αλεύρι, λαχανικά της εποχής (αγκινάρες, σπαράγγια, αρακά, παντζάρια κ.ά), μυρωδικά και τυριά
– Χωρίς φύλλο και ζύμωμα
– Χωρίς αναμονές
– Ιδανικές για κάθε περίσταση (πρωινό, σνακ, ελαφρύ γεύμα, ακόμη και για γιορτινό τραπέζι)
Κοτόπουλο πανέ στο φούρνο: Εξι συνταγές για να απολαύσουμε ζουμερό κοτόπουλο με τραγανή κρούστα στο ταψί, γλιτώνοντας τον κόπο του τηγανίσματος και τις επιπλέον θερμίδες. Από γεμιστά εσκαλόπ και τραγανό φιλέτο μέχρι πικάντικα κοπανάκια και σουβλάκια.
Κινέζικο κατ’ οίκον: Από spring rolls και won ton μέχρι τηγανητό ρύζι, noodles και μοσχάρι σιτσουάν σε ένα πλούσιο μενού μαζί με μυστικά και συμβουλές αγοράς, για τους λάτρεις του είδους.