Θεατρικό παιχνίδι: Όλοι ίδιοι, όλοι διαφορετικοί

Θεατρικό παιχνίδι: Όλοι ίδιοι, όλοι διαφορετικοί

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα Σάββατα του Μαΐου διασκεδάζουμε στο Εργαστήρι Θεατρικού Παιχνιδιού στο dancevacuum, στο Χαλάνδρι. Κάθε εργαστήρι έχει διαφορετική θεματολογία και μετατρέπει το Σάββατό μας σε μια ημέρα διασκέδασης γεμάτη κέφι και ομαδικό παιχνίδι!Οι ειδικοί εμψυχωτές Θεατρικού Παιχνιδιού, “ξεκλειδώνουν” τη φαντασία μας  και δημιουργούν ένα μοναδικό κόσμο παιχνιδιού και  διασκέδασης. Με εκπαιδευτικό εργαλείο το θεατρικό παιχνίδι, παίζουμε, αυτοσχεδιάζουμε και μαθαίνουμε πώς να λειτουργούμε μέσα σε μία ομάδα.

Κάθε παιδί της ομάδας παίρνει για αναμνηστικό της ημέρας τη χειροτεχνία, που θα κατασκευάσει το ίδιο, στο τέλος του προγράμματος.

Αυτό το Σάββατο μη χάσετε το εργαστήριο: Όλοι ίδιοι, όλοι διαφορετικοί

Με ζωηρά θεατρικά παιχνίδια και μέσω της δημιουργικότητας μαθαίνουμε να αποδεχόμαστε τους άλλους και γνωρίζουμε τι σημαίνει διαφορετικότητα και  διακρίσεις.

Πληροφορίες-Κρατήσεις: τηλ. 210-2723415 και 6937-734259 • 10/5 • Για παιδιά 5-9 χρόνων • 10.30 π.μ. • dancevacuum: Διογένους 42, Χαλάνδρι, στάση Μετρό «Αγία Παρασκευή» (*το εργαστήρι δεν θα λειτουργήσει το Σάββατο 17 Μαΐου).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT