Εκπαιδευτικά προγράμματα και έκθεση: Στον «Ελληνικό Κόσμο»

Εκπαιδευτικά προγράμματα και έκθεση: Στον «Ελληνικό Κόσμο»

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Κυριακή 18/5 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» όσοι είστε 7-12 χρόνων θα γίνετε αρχαιολόγοι και θα ψάξετε για τα μυστικά που κρύβονται στα σκάμματα, στο πρόγραμμα «Σκάψε, σκάψε, κάτι θα βρεις». Στις 11/5 θα ταξιδέψετε «Στα ίχνη του Οδυσσέα». Οι μικρότεροι το Σάββατο 17/5 θα πειραματιστείτε με χρώματα και άλλα υλικά στο πρόγραμμα «Μικροί καλλιτέχνες στα μονοπάτια της γνώσης», ενώ στις 10/5 θα διοργανώσετε «Μια Ολυμπιάδα για τους κατοίκους του δάσους».

• 10-11 και 17-18/5 • 12 μ.-4 μ.μ.

• Στον «Ελληνικό Κόσμο» μπορείτε να δείτε και την εντυπωσιακή έκθεση «Η κατάκτηση του Διαστήματος» του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Νέας Υόρκης. Στη συναρπαστική διαδραστική έκθεση για το μέλλον του Διαστήματος θα ταξιδέψετε στη Σελήνη, στον Άρη, στους αστεροειδείς και πέρα από αυτούς!

• Δευτ.-Πέμ. 9 π.μ.-1.30 μ.μ., Παρ. 9 π.μ.-8 μ.μ., Σάβ. 11 π.μ.-4 μ.μ. και Κυρ. 10 π.μ.-6 μ.μ. • Πειραιώς 254, Ταύρος, τηλ. 212-2540000

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT