Υπέροχο και ανοιξιάτικο επιδόρπιο από τον Τάσο Τυρανόπουλο.
Υλικά για 8-10 μερίδες:
Για τη σάλτσα φράουλας:
200 γρ. φράουλες, καθαρισμένες
50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
2 γρ. φύλλα ζελατίνης (έτσι η σος θα γίνει παχύρρευστη)
Για τη μους:
600 γρ. φράουλες
40 γρ. ζάχαρη (αν θέλουμε τη μους πιο γλυκιά, διπλασιάζουμε τη ζάχαρη)
15 γρ. φύλλα ζελατίνης
350 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά, χτυπημένη σε ελαφριά σαντιγί
Διαβάστε όλο το άρθρο στο www.glykesistories.gr