Υλικά για 12 μερίδες
Για τη ζύμη
1 κουτ. γλυκού κανέλα
1/3 κουτ. γλυκού γαρίφαλο
1 κουτ. σούπας κακάο
1½ κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
3 κουτ. σούπας τριμμένη φρυγανιά (γαλέτα)
5 αυγά
1/4 κουτ. γλυκού αλάτι
100 γρ. ζάχαρη + επιπλέον για τις φόρμες
2 κουτ. σούπας κονιάκ
120 γρ. καρύδια, ψιλοτριμμένα
βούτυρο λιωμένο, για τις φόρμες
Για το σιρόπι
300 γρ. ζάχαρη
250 γρ. νερό
1 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού
1 ξυλάκι κανέλα
3 – 4 καρφάκια γαρίφαλο
Για το σερβίρισμα
παγωτό της αρεσκείας μας (ταιριάζουν ιδιαίτερα οι γεύσεις καϊμάκι, βανίλια, κρέμα και γιαούρτι)
Διαβάστε όλο το άρθρο στο www.glykesistories.gr