Στις Γλυκές Ιστορίες: Τάρτα με σεμιφρέντο λεμόνι

Στις Γλυκές Ιστορίες: Τάρτα με σεμιφρέντο λεμόνι

23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Υλικά:

Για τη βάση

60 γρ. αμύγδαλα λευκά

180 γρ. μπισκότα digestive ή αμαρέτι

70 γρ. βούτυρο αγελάδος

Για το σεμιφρέντο

3 αυγά μεσαίου μεγέθους, κατά προτίμηση βιολογικά, χωρισμένα τα ασπράδια από τους κρόκους

170 γρ. ζάχαρη

375 γρ. κρέμα γάλακτος 35% – 36% λιπαρά

190 γρ. χυμός λεμόνι, φρεσκοστυμμένος

ξύσμα από 2 λεμόνια ακέρωτα, κατά προτίμηση βιολογικά 

Για το σερβίρισμα

200 γρ. κρέμα γάλακτος 35% – 36% λιπαρά

αμύγδαλα φιλέ για πασπάλισμα

Διαβάστε όλο το άρθρο στο www.glykesistories.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT