Υλικά:
Για τη βάση
60 γρ. αμύγδαλα λευκά
180 γρ. μπισκότα digestive ή αμαρέτι
70 γρ. βούτυρο αγελάδος
Για το σεμιφρέντο
3 αυγά μεσαίου μεγέθους, κατά προτίμηση βιολογικά, χωρισμένα τα ασπράδια από τους κρόκους
170 γρ. ζάχαρη
375 γρ. κρέμα γάλακτος 35% – 36% λιπαρά
190 γρ. χυμός λεμόνι, φρεσκοστυμμένος
ξύσμα από 2 λεμόνια ακέρωτα, κατά προτίμηση βιολογικά
Για το σερβίρισμα
200 γρ. κρέμα γάλακτος 35% – 36% λιπαρά
αμύγδαλα φιλέ για πασπάλισμα
Διαβάστε όλο το άρθρο στο www.glykesistories.gr