Ακρόαση: Για την παιδική χορωδία της Λυρικής Σκηνής

Ακρόαση: Για την παιδική χορωδία της Λυρικής Σκηνής

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Εθνική Λυρική Σκηνή προκηρύσσει ακρόαση για τη στελέχωση της παιδικής χορωδίας της για τις ανάγκες των παραγωγών της, κατά την καλλιτεχνική περίοδο 2014-2015. Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στο φουαγέ του Θεάτρου Ολύμπια (Ακαδημίας 59) και μπορείτε να λάβετε μέρος όσοι και όσες έχετε γεννηθεί μεταξύ των ετών 1999 και 2005 και έχετε βασικές γνώσεις μουσικής ανάγνωσης (solfège). Θα παρουσιάσετε ένα κομμάτι της επιλογής σας, ενώ θα εξεταστείτε σε ακουστικές και ρυθμικές ασκήσεις, καθώς και στην επάρκεια μουσικής ανάγνωσης στο κλειδί του σολ. Με την υποβολή της αίτησής σας, θα δηλώσετε κα το μουσικό κομμάτι στο οποίο επιθυμείτε να εξεταστείτε.

• Ακρόαση: Σάββατο 28 Ιουνίου, 11 π.μ.-5 μ.μ. • Υποβολή αιτήσεων: είτε στο  Πρωτόκολλο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου, 3ος όροφος, τηλ. 210-3711330, καθημερινά 8.30 π.μ.-3 μ.μ.) είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: [email protected]. Τελική προθεσμία: Τετάρτη 25 Ιουνίου, 2 μ.μ. (το ίδιο ισχύει και για τις αιτήσεις που θα αποσταλούν ηλεκτρονικά) • Πληροφορίες: Διεύθυνση Σκηνής ΕΛΣ, Κωνσταντίνα Βερώνη, 210-3601225, 10 π.μ.-3 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT