Στον Γαστρονόμο: 3 νέα πιάτα που δοκιμάσαμε στο Aleria

Στον Γαστρονόμο: 3 νέα πιάτα που δοκιμάσαμε στο Aleria

20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξεχωρίσαμε τρία πιάτα από το ανοιξιάτικο μενού του Γκίκα Ξενάκη και σας τα παρουσιάζουμε.

Ο Ξενάκης του Aleria κάνει πρωταθλητισμό στο δύσκολο σπορ της σύγχρονης ή -αν προτιμάτε- δημιουργικής ελληνικής κουζίνας, εκπλήσσοντας ευχάριστα με συνδυασμούς, υφές, παρουσίαση. Και -κυριότατα- το τελικό γευστικό σύνολο. «Παιδεμένη» η μαγειρική του, σκεπτόμενη, προχώ αλλά ουσιαστική. Παρουσίαση μοντέρνα αλλά όχι αποξενωτική (αχ, τι έχουν δει τα μάτια μας…)

Διαβάστε όλο το άρθρο στο www.gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT