Υλικά για 10-12 μερίδες
Για την μπαβαρουάζ
- 5 κρόκοι αυγών
- 30 γρ. μέλι (κατά προτίμηση θυμαρίσιο)*
- 20 γρ. ζάχαρη*
- 200 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες
- 300 γρ. κρέμα γάλακτος light
- 650 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2%
- 12 γρ. φύλλα ζελατίνης
Για το τραγανό μπισκότο με αμύγδαλο και σουσάμι
- 100 γρ. βούτυρο αγελαδινό, παγωμένο, σε κυβάκια
- 100 γρ. ζάχαρη καστανή
- 100 γρ. αλεύρι μαλακό
- 50 γρ. σουσάμι
- 50 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη
- στη μύτη από 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
Διαβάστε όλο το άρθρο στο www.glykesistories.gr