Εικαστικό εργαστήριο: Mε τον Τίμοθι Λόμας

Εικαστικό εργαστήριο: Mε τον Τίμοθι Λόμας

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών διοργανώνει ένα εργαστήριο για παιδιά με ή χωρίς αναπηρία, 9-14 χρόνων, με τον εικαστικό καλλιτέχνη και εκπαιδευτικό Τίμοθι Λόμας, από τη Δευτέρα 23 έως και την Παρασκευή 27 Ιουνίoυ, καθημερινά 4.30-7.30 μ.μ..

Ο Τίμοθι Λόμας θα δουλέψει μαζί σας χρησιμοποιώντας διαφορετικά υλικά για να δημιουργήσετε έργα που μπορεί να αντλήσουν έμπνευση από τις πολιτιστικές παραδόσεις μέχρι τη σύγχρονη τέχνη.

Τα εργαστήρια του Τίμοθι Λόμας βασίζονται στη φιλοσοφία της αποδοχής και την πίστη ότι τα παιδιά που παίζουν και δημιουργούν τέχνη ομαδικά μαθαίνουν να ζουν αρμονικά μαζί. Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου θα συνεργαστείτε για να δημιουργήσετε έργα με θέματα που θα επιλέξετε εσείς και θα προετοιμάσετε τη δική σας εικαστική έκθεση, την οποία θα παρουσιάσετε την τελευταία μέρα του εργαστηρίου, την Παρασκευή 27 Ιουνίου.

Το εργαστήριο θα γίνει στα Αγγλικά και στα Ελληνικά, με τη συμμετοχή και τη βοήθεια και Έλληνα καλλιτέχνη-εικαστικού, ενώ οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί και οι φίλοι σας θα είναι όλοι καλεσμένοι στην έκθεση.

Δηλώστε συμμετοχή στο [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τα 213-0178290 και 213-0178002 (Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Στέγης) ή/και το 211-8009876 (Σ.Κ.Ε.Π.).

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 6 Ιουνίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για αυτό το εργαστήρι συνεργάζεται με τον Σ.Κ.Ε.Π. – Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους και την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα.

Ο Τίμοθι Λόμας (Timothy Lomas), συνιδρυτής του Global Children’s Art Programme, είναι ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης, με εξειδίκευση στα καλλιτεχνικά εκπαιδευτικά προγράμματα στη Νέα Υόρκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT