Διαγωνισμός αφίσας: «Εγείροντα πρόποσιν»

Διαγωνισμός αφίσας: «Εγείροντα πρόποσιν»

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φέτος, πρωταγωνιστής της αφίσας των παιδικών προγραμμάτων του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης που ξεκινούν τον Σεπτέμβριο θα είναι ο «Εγείρων πρόποσιν», ένα από τα σπάνια κυκλαδικά αγαλματάκια που δεν είναι ακίνητο και με τα χέρια διπλωμένα. Το μουσείο σάς  προσκαλεί να φτιάξετε την αφίσα, απεικονίζοντάς τον με τα χρώματα και τα υλικά που σας εμπνέουν. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Φορέστε του ρούχα, καπέλο, γυαλιά ή στολίστε τον με χρώματα και σχήματα. Ο νικητής θα δει το έργο του να πρωταγωνιστεί στην αφίσα των παιδικών προγραμμάτων, ενώ τα 10 καλύτερα έργα θα κερδίσουν δωρεάν συμμετοχές σε εργαστήρια.

• Μπείτε στο site του μουσείου, www.cycladic.gr, εκτυπώστε το σχέδιο σε Α4, χρωματίστε τον «Εγείροντα πρόποσιν» και στείλτε το έργο σας ταχυδρομικά έως τις 30 Ιουνίου στη διεύθυνση: Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, Νεοφύτου Δούκα 4, 10674 Αθήνα, Υ/Ο: Τμήμα Επικοινωνίας & Ανάπτυξης

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT