Eργαστήριο: Χρωματίζω τα συναισθήματά μου

Eργαστήριο: Χρωματίζω τα συναισθήματά μου

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το εργαστήριο «Χρωματίζω τα συναισθήματα μου» είναι ένα πρόγραμμα συναισθηματικής αγωγής του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στην Θεσσαλονίκη το οποίο στοχεύει στη συναισθηματική σας ανάπτυξη και ειδικότερα στην αναγνώριση και διαχείριση των θετικών και αρνητικών συναισθημάτων.Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί την τέχνη και το παιχνίδι ως μέσα για την ελεύθερη δημιουργική έκφραση. Οι εικαστικές δραστηριότητες, τα μουσικοκινητικά παιχνίδια, οι θεατρικοί αυτοσχεδιασμοί καθώς και τα ομαδικά παιχνίδια έκφρασης θα σας δώσουν τη δυνατότητα να διερευνήσετε τα συναισθήματα της χαράς, της λύπης και του θυμού, να δημιουργήσετε μια εικόνα του εαυτού σας σε σχέση μ’ αυτά τα συναισθήματα και της σχέσης σας με τους άλλους και το ευρύτερο περιβάλλον. 



Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί από την ψυχολόγο – ψυχοθεραπεύτρια Μαρία Ορφανίδου. 

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής & η προεγγραφή 



• 14, 21 και 28/6 •  10.30 π.μ. -12 μ.• για  μαθητές Γ', Δ', και Ε' Δημοτικού • Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Μονή Λαζαριστών, Κολοκοτρώνη 21, Θεσσαλονίκη • τηλ. 2310 589 148 (Δευτέρα-Παρασκευή, 11.00-14.00) & [email protected] 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT