Υλικά για 4 μερίδες
- 30 γρ. ζελατίνη σε φύλλα
- 100 γρ. ζάχαρη
- 60 γρ. νερό
- χυμός από 1 μοσχολέμονο (25 γρ.) ή 1 λεμόνι ξύσμα από 1 μοσχολέμονο ή 1 λεμόνι (ακέρωτα) 300 γρ. κρέμα γάλακτος περίπου 35% λιπαρά, παγωμένη, απευθείας από το ψυγείο
- 500 γρ. γιαούρτι, σε θερμοκρασία δωματίου
- 1/2 κουτ. γλυκού καρδάμωμο
- γλυκό του κουταλιού φράουλα
- μερικά φύλλα μέντας ή δυόσμου, για διακόσμηση
Διαβάστε όλο το άρθρο στο www.glykesistories.gr