Εκδηλώσεις: Μια μέρα για τη μουσική

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι μουσικές εκδηλώσεις στην πόλη, σε πλατείες, δρόμους και συναυλιακούς χώρους, κορυφώνονται στις 21 Ιουνίου, με αφορμή την Ημέρα της Μουσικής. Με την ευκαιρία «πεταγόμαστε»… από το Μέγαρο Μουσικής στο Θέατρο Βράχων:

• Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σάς προσκαλεί στον καταπράσινο κήπο του για να απολαύσετε μία μέρα γεμάτη νότες. Με συναυλίες που απευθύνονται στους μουσικόφιλους όλων των ηλικιών, αλλά και με διαφορετικά μουσικά είδη. Το άνοιγμα κάνει στις 8 μ.μ. η Camerata Junior, με 29 εφήβους 11 έως 22 χρόνων, που, υπό τον Δημήτρη Σέμση, θα παρουσιάσουν έργα κλασικά και σύγχρονα. Ακολουθεί στις 8.50 μ.μ. η νεοσύστατη Academica Athens Orchestra, με μουσικούς από τη Συμφωνική της ΕΡΤ και την Ορχήστρα των Χρωμάτων. Στις 9.30 μ.μ. παίρνει τη σκυτάλη η Big Band του Δήμου Αθηναίων, ενώ στις 10.10 μ.μ. θα πάρει τη θέση της στη σκηνή η Gumbo Ya Ya!, μια ελληνική μπάντα που παίζει R&B, σουίνγκ, σόουλ και φανκ.

• 8 μ.μ. • είσοδος ελεύθερη

Εκδηλώσεις: Μια μέρα για τη μουσική-1

Το Μουσικό Σχολείο Παλλήνης συναντά μουσικά σχολεία απ’ όλη την Ελλάδα στο Θέατρο Βράχων του Βύρωνα για να γιορτάσει τα 25 χρόνια της λειτουργίας του. Υποδέχεται 8 μουσικά σχολεία απο το Αγρίνιο, τον Άλιμο, την Άμφισσα, το Ηράκλειο, το Ίλιον,τη  Λαμία, τον Πειραιά και τη Ρόδο σε μια μεγάλη μουσική γιορτή.

• 8 μ.μ. • ελεύθερη είσοδος

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT