Προσκλήσεις για θέατρο στους «Ερευνητές»

Προσκλήσεις για θέατρο στους «Ερευνητές»

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΧΑΝΑ ΖΟΟ Live Tour

Προσκλήσεις για θέατρο στους «Ερευνητές»-1

Ένα πρωτότυπο και θεότρελο μουσικοχορευτικό σόου περιοδεύει φέτος σε όλη την Ελλάδα. Είναι το ΧΑΝΑ ΖΟΟ Live Tour του Μάνου Βαφειάδη. Έτσι θα μπορέσετε να συναντήσετε από κοντά την Τερέζα, τη Μάρδη και τον Άρη, παρέα με τον Φαταούλα, τον Αστακό, την Αγελάδα, τον Βάτραχο και όλους τους ήρωες της Χοραλίας. Μαζί τους βέβαια θα είναι η Καμήλα, ο Σκαντζόχοιρος, η Κατσίκα, ο Ντρούλης-Ντρούλης χοντρούλης, ο Ελέφαντας και όλη η παρέα που λατρεύτηκε μέσα από το project Mazoo and the Zoo. Δε θα δείτε απλώς μια παράσταση, αλλά θα έχετε την ευκαιρία να ξεφαντώσετε και να γίνετε οι ίδιοι πρωταγωνιστές, συμμετέχοντας στις χορογραφίες και στo τραγούδι της μουσικοχορευτικής παράστασης! 

Δείτε πως θα κερδίσετε μία πρόσκληση δύο ατόμων για την παράσταση «ΧΑΝΑ ΖΟΟ Live Tour» είτε στο Πόρτο Ράφτη (4/7), είτε στη Νίκαια (6/7), είτε στον Πειραιά (9/7) στο τεύχος των «Ερευνητών» το Σάββατο 28 Ιουνίου με την «Καθημερινή» 

Το μαγικό κλειδί

Προσκλήσεις για θέατρο στους «Ερευνητές»-2

H Κάρμεν Ρουγγέρη και η ομάδα της θα ταξιδέψουν σχεδόν σε όλη την Ελλάδα για να παρουσιάσουν «Το μαγικό κλειδί», ένα έργο εμπνευσμένο από το παραμύθι της Πηνελόπης Δέλτα «Η καρδιά της βασιλοπούλας». Μια παράσταση με παραμυθένια σκηνικά και κοστούμια, γεμάτη χρώματα, χορό, μουσική και τραγούδια! Η παράσταση αφηγείται την ιστορία μιας πριγκίπισσας που ψάχνει να βρει την καρδιά της. Όλα ξεκινούν σε ένα μεγάλο νησί. Το νησί δεν είναι πλούσιο, όμως ο βασιλιάς του είναι άξιος και ο λαός του ευτυχισμένος. Το ίδιο ευτυχισμένοι είναι ο βασιλιάς και η βασίλισσα, γιατί έχουν την αγάπη του λαού και τα πλούτη που δίνει η εργασία. Όταν μάλιστα αποκτούν και ένα κοριτσάκι, η ευτυχία τους μεγαλώνει ακόμη πιο πολύ. Στη βάφτιση της κόρης τους καλούν όλους τους κατοίκους του νησιού σε ένα μεγάλο γλέντι. Την ώρα που γλεντούν, νεράιδες μαζεύονται γύρω από την κούνια της πριγκίπισσας για να της δώσουν από μία ευχή. Η μία, όμως, σκύβει στο προσκεφάλι της μικρής και ψιθυρίζει:  «Είμαι η Mοίρα. Εγώ δε θα σου δώσω μία ευχή, όπως έκαναν οι άλλες. Εγώ θα σε προστατέψω από την ίδια τη ζωή σου, μικρή μου. Θα ’θελα να μη λυπηθείς και να μην κλάψεις ποτέ! Γι’ αυτό θα πάρω την καρδιά σου, θα την κλείσω σε ένα χρυσό κουτάκι και θα το πάρω μαζί μου».

Θέλετε να μάθετε τη συνέχεια;

Τότε μη χάσετε την παράσταση… Σύντομα σε κάποια σκηνή κοντά σας!

Δείτε πως θα κερδίσετε μία πρόσκληση δύο ατόμων για την παράσταση «Το μαγικό κλειδί» είτε στου Παπάγου 8/7, είτε στην Ηλιούπολη 10/7, είτε στη Ραφήνα 13/7, στο τεύχος των «Ερευνητών» το Σάββατο 28 Ιουνίου με την «Καθημερινή». 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT