Υλικά για 8-10 μερίδες
Για τα φύλλα
- 3 φύλλα σφολιάτας
- 6 κουτ. σούπας ζάχαρη καστανή, κρυσταλλική
Για την κρέμα
- 1 λίτρο γάλα φρέσκο, πλήρες
- 120 γρ. αυγά (περίπου 2 μικρά αυγά)
- 80 γρ. κρόκοι αυγών (από περίπου 4 αυγά)
- 160 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική
- 80 γρ. κορν φλάουρ
- 200 γρ. κουβερτούρα 60% – 64% κακάο, ψιλοκομμένη
- 700 γρ. κρέμα γάλακτος περίπου 35% λιπαρά
- 150 γρ. ζάχαρη άχνη
Διαβάστε όλο το άρθρο στο www.glykesistories.gr