Υλικά για 8 μερίδες:
Για τη ζύμη σοκολατένιας βάφλας
- 100 γρ. κακάο
- 450 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 5 γρ. αλάτι
- 4 αυγά
- 150 γρ. βούτυρο αγελάδος
- 20 γρ. μαγιά νωπή
- 300 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες
- 150 γρ. ζάχαρη
Για την κρέμα σοκολάτα
- 260 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες
- 320 γρ. κουβερτούρα περίπου 65% κακάο, ψιλοκομμένη
- 5 γρ. ζελατίνη σε φύλλα
- 500 γρ. κρέμα γάλακτος περίπου 35% λιπαρά
Για τη σος σοκολάτα
- 350 γρ. κρέμα γάλακτος περίπου 35% λιπαρά
- 120 γρ. κουβερτούρα 50% – 55% κακάο
Διαβάστε όλο το άρθρο στο www.glykesistories.gr