Υλικά για 8 μερίδες:
Για τη ζύμη
- 150 γρ. βούτυρο αγελάδος
- 300 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες
- 20 γρ. μαγιά νωπή
- 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 4 αυγά
- 160 γρ. ζάχαρη
- 5 γρ. αλάτι
- 20 γρ. μαύρο ρούμι
Για το σιρόπι
- 500 γρ. καφές εσπρέσο, ζεστός (ρόφημα, όχι σκόνη)
- 100 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική
- 50 γρ. κρασί Μαρσάλα
Για την κρέμα
- 4 αυγά, χωρισμένα σε ασπράδια και κρόκους
- 500 γρ. μασκαρπόνε (κρεμώδες ιταλικό τυρί)
- 100 γρ. ζάχαρη άχνη λίγο κακάο για πασπάλισμα
Διαβάσε όλο το άρθρο στο www.glykesistories.gr