Υλικά για 15 μερίδες:
- 450 γρ. (1 πακέτο) φύλλο κρούστας
- 4 αυγά μεσαίου μεγέθους
- 200 γρ. καλαμποκέλαιο + λίγο για το ταψί
- 250 γρ. ζάχαρη
- 200 γρ. (1 κεσεδάκι) γιαούρτι στραγγιστό με 1,5% – 2% λιπαρά
- 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 1 κάψουλα βανίλιας (βανιλίνη)
- ξύσμα από 1 πορτοκάλι ακέρωτο
Για το σιρόπι
- 600 γρ. νερό
- 400 γρ. ζάχαρη
- ξύσμα από 1 πορτοκάλι ακέρωτο
Διαβάστε όλο το άρθρο στο www.glykesistories.gr