Στις Γλυκές Ιστορίες: Καπουτσίνο τσίζκεϊκ

Στις Γλυκές Ιστορίες: Καπουτσίνο τσίζκεϊκ

30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα εναλλακτικό τσιζκεϊκ από τις Γλυκές Ιστορίες Σεπτεμβρίου δια χειρός Αλέξανδρου Κόκορη. 

Υλικά για 12 μερίδες

Για τη βάση

  • 200 γρ. μπισκότα digestive
  • 100 γρ. βούτυρο αγελάδος, τεμαχισμένο + επιπλέον για τη φόρμα
  • 20 γρ. κακάο

Για την κρέμα

  • 20 γρ. ζελατίνη σε φύλλα
  • 3 μεγάλα αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 200 γρ. ζάχαρη
  • 20 γρ. νερό
  • 3 κουτ. σούπας (γεμάτες) στιγμιαίος καφέ
  • 500 γρ. τυρί κρέμα (τύπου Philadelphia)
  • 400 γρ. κρέμα γάλακτος περίπου 35% λιπαρά, χτυπημένη στο μίξερ σε παχύρρευστη μορφή (σαν γιαούρτι)

Για γαρνίρισμα

  • 40 γρ. κακάο
  • μεγάλες φλούδες σοκολάτας
  • μερικοί κόκκοι καφέ

Διαβάστε όλο το άρθρο στο www.glykesistories.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT